Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Znam, samo sto niko jos nije video taj nastup od nas pa da budemo sigurni. Mozda je Angellina i prosle godine bila okej na probama pa kad je krenuo program uzivo ukakila se u gace ocigledno
Pa niko nije video ni nastup Loreen pa je skocila na kladionicama cim su stigli prvi utisci hehe

Neverovatno mi je da ce Angellina biti u stanju da izvodi pesmu i baca ljude u trans viseci u kutiji a nije mogla sa poda sa koreografijom od 5 pokreta.
Bukvalno, ona kad nastupa nema nikad neku posebnu koreografiju, samo hopa cupa levo desno i to je to. Kuvana noga ipak ostaje kuvana noga.

Sreća pa takmičari nisu čitali forum jer bi se demoralisali da se potrude oko bilo čega. Ta Anđa prva.

@whisky

To taj dusko?
EhEqWruXsAA_uU2.jpg

Kuj drugi nego on.

Bukvalno, ona kad nastupa nema nikad neku posebnu koreografiju, samo hopa cupa levo desno i to je to. Kuvana noga ipak ostaje kuvana noga.

Cura je jako draga i deluje kao pravi ortak, ima dobrih stvari i talentovana je, ali jednostavno nije performer. Ne znam koliko je nju takvu moguce upakovati za ESC.

Ali drago mi je sto postoji, nevezano za ovaj kontekst.

izgleda da je filip baloš stvarno flop nastup. niko ga ne spominje.

a džipsi u štiklama pokidao navodno haha

Ivona ima mesec.

Izgleda i da Tijana i Eegor imaju dobre nastupe.

Luke Black oduvao navodno i Angelina isto jako dobra.

Zejna nebitna, Uraganke užas.
wtf

Pustite ljude da se lože.
Najzanimljiviji je deo sezone. Ljudi se u ovom finišu lože i još brže hlade, rotiraju favorite, spekulišu i osluškuju govorkanja. Koga ugrožavaju? Šta vam je?

Ovo su stvarno najnapetiji momenti sto bse reklo. Zelim da ovaj nesporzaum i spekulacije medju forumasima sto pre prodju i da u subotu jednoglasno odaberemo favorita :love:

Cura je jako draga i deluje kao pravi ortak, ima dobrih stvari i talentovana je, ali jednostavno nije performer. Ne znam koliko je nju takvu moguce upakovati za ESC.

Ali drago mi je sto postoji, nevezano za ovaj kontekst.
I ja volim njenu muziku, Lanac uopste nije losa pesma, ali nam treba savrsen paket i dve grilovane noge

Pustite ljude da se lože.
Najzanimljiviji je deo sezone. Ljudi se u ovom finišu lože i još brže hlade, rotiraju favorite, spekulišu i osluškuju govorkanja. Koga ugrožavaju? Šta vam je?
Bukvalno zvuce kao onaj Djordje Vukadinovic koji 20 godina nesto analizira politiku a nikad nista ne sme da kaze konkretno sve sa ali, možda, ako, hiljadu digresija...da ne bude da se on slucajno negde zeznuo.

Status
Not open for further replies.
Back