Stefan28
Ekspert
"I won, but at what cost?"Ja u subotu kad mi ne pobedi Filip, ali je pobedio Luka:
![]()
"I won, but at what cost?"Ja u subotu kad mi ne pobedi Filip, ali je pobedio Luka:
![]()
Hvala na informaciji o kojoj već pišemo prošlih sat vremena.Izašle kvote!
View attachment 4420
Izvinite ljudi, ja video 20 strana od mog zadnjeg posta...@Gotivan Pa vidiš da pišemo o tome od ranog jutra...
Ok.Ja ne mogu da verujem šta ste se svi popalili na tog Luka i njegovog jastoga, odnosno psihodeliju?
Alo ljudi, pesma je PRESPORA a ESC fanovi su veoma nestrpljivi, treba bukvalno CEO MINUT da prođe da bi mu počela pesma. Da bi pridobio publiku ti moraš to da uradiš U PRVIH 5 SEKUNDI, samo toliko imaš vremena da izazoveš ozbiljniju pažnju a ovaj Luke se sa autotjunom rasteže celih minut...
Evo primera, uporedite Konstraktu prošle godine: brza latinska recitacija i odmah Megan Markl i ... Cap... Publika je hipnotisana.
Pogledajte Finca ove godine, imamo pobednika u 1.polufinalu, kakva crna Lorin što se ne brija ispod miške...
Iskreno, ne znam ko će da pobedi na PZE23, voleo bih da to bude Savo Perović ili onaj Baloš, ali može i čudo da se desi da pobedi Nađa, nešto slično kao što je pre 3 godine Naiva bila čak 2.
Inače to što se neko brija,ili ne brija je baš važno i bitno odredjuje plasman na evrovziji???Ja ne mogu da verujem šta ste se svi popalili na tog Luka i njegovog jastoga, odnosno psihodeliju?
Alo ljudi, pesma je PRESPORA a ESC fanovi su veoma nestrpljivi, treba bukvalno CEO MINUT da prođe da bi mu počela pesma. Da bi pridobio publiku ti moraš to da uradiš U PRVIH 5 SEKUNDI, samo toliko imaš vremena da izazoveš ozbiljniju pažnju a ovaj Luke se sa autotjunom rasteže celih minut...
Evo primera, uporedite Konstraktu prošle godine: brza latinska recitacija i odmah Megan Markl i ... Cap... Publika je hipnotisana.
Pogledajte Finca ove godine, imamo pobednika u 1.polufinalu, kakva crna Lorin što se ne brija ispod miške...
Iskreno, ne znam ko će da pobedi na PZE23, voleo bih da to bude Savo Perović ili onaj Baloš, ali može i čudo da se desi da pobedi Nađa, nešto slično kao što je pre 3 godine Naiva bila čak 2.
Bukvalno tako ide.Zamisljam te u kladionici koji prave kvote ma kao stavi 20 na ovoga, vidis da ima 5 puta manje pregleda od Zejne.
*U prvih sat stigne gomila uplata*
Skidaj skidaj kvotu p*zda ti materinaaa
Ova Poljakinja može biti lepa i slatka sto puta,ali nema glasa i pesma joj je..Ma Loreen ima takvu glaščinu i stage presence da može i neobrijana da se pojavi ako hoće.
Idi spavajJa ne mogu da verujem šta ste se svi popalili na tog Luka i njegovog jastoga, odnosno psihodeliju?
Poljakinja miss ESC-a definitivno, ali plasman u finale im se klima samo takoOva Poljakinja može biti lepa i slatka sto puta,ali nema glasa i pesma joj je..
Ne kažem ni da je Lorin svojom muzikom otkrila Ameriku i da je njena pesma od ove godine originalna nesto,ali svakako privlaci dosta paznje to moram reći i priznati kao i uvek. Finac mi je smor sa rep delom cekam minut ipo da pocne pesma to uvek preskocim jedino simpa refren kao letnji hit mi je poslednjih minut i nesto,i krindž mi je jahanje plesača to mi je too much...
Meni jedino žao Poljakinje što su tako jezivi komentari,njeni Poljaci je tamo na instagramu posebno a i drugim mrežama razapeli njene slike i statuse su preplavili uvredljivim komentarima,niko nije zaslužio tako oštre komentare i uvrede,žao mi je nekako nje zbog svega,to sigurno deluje negativno u psihološkom smislu,posebno ako si mlad dosta i neiskusan da se nosis sa svim tim pristiskom javnosti.Ma Loreen ima takvu glaščinu i stage presence da može i neobrijana da se pojavi ako hoće.