Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Ja u subotu kad mi ne pobedi Filip, ali je pobedio Luka:

Cry Me A River Crying GIF by iHeartRadio San Francisco
"I won, but at what cost?"

Ja ne mogu da verujem šta ste se svi popalili na tog Luka i njegovog jastoga, odnosno psihodeliju?

Alo ljudi, pesma je PRESPORA a ESC fanovi su veoma nestrpljivi, treba bukvalno CEO MINUT da prođe da bi mu počela pesma. Da bi pridobio publiku ti moraš to da uradiš U PRVIH 5 SEKUNDI, samo toliko imaš vremena da izazoveš ozbiljniju pažnju a ovaj Luke se sa autotjunom rasteže celih minut...
Evo primera, uporedite Konstraktu prošle godine: brza latinska recitacija i odmah Megan Markl i ... Cap... Publika je hipnotisana.

Pogledajte Finca ove godine, imamo pobednika u 1.polufinalu, kakva crna Lorin što se ne brija ispod miške...

Iskreno, ne znam ko će da pobedi na PZE23, voleo bih da to bude Savo Perović ili onaj Baloš, ali može i čudo da se desi da pobedi Nađa, nešto slično kao što je pre 3 godine Naiva bila čak 2.

Ja ne mogu da verujem šta ste se svi popalili na tog Luka i njegovog jastoga, odnosno psihodeliju?

Alo ljudi, pesma je PRESPORA a ESC fanovi su veoma nestrpljivi, treba bukvalno CEO MINUT da prođe da bi mu počela pesma. Da bi pridobio publiku ti moraš to da uradiš U PRVIH 5 SEKUNDI, samo toliko imaš vremena da izazoveš ozbiljniju pažnju a ovaj Luke se sa autotjunom rasteže celih minut...
Evo primera, uporedite Konstraktu prošle godine: brza latinska recitacija i odmah Megan Markl i ... Cap... Publika je hipnotisana.

Pogledajte Finca ove godine, imamo pobednika u 1.polufinalu, kakva crna Lorin što se ne brija ispod miške...

Iskreno, ne znam ko će da pobedi na PZE23, voleo bih da to bude Savo Perović ili onaj Baloš, ali može i čudo da se desi da pobedi Nađa, nešto slično kao što je pre 3 godine Naiva bila čak 2.
Ok.

Inače to što se neko brija,ili ne brija je baš važno i bitno odredjuje plasman na evrovziji??? :ROFLMAO:
Znači po toj logici Poljakinja ima veće šanse od Lorin,jer se brije???

Ovako nakon dosta preslusavanja, sto se mene tice, Luke Black za mene licno ubedljivi favorit i ostaje #1. Nadam se da nastup nece razocarati ali to nam je najbolji paket u ponudi i jedini koji vidim u top 10 u Liverpulu. Ne znaci da nema jos pesama koje bi (u optimalnim okolnostima) mogle dobro da prodju ali bi bilo potrebno jos truda i rada da se dodje u tu situaciju. Tako da, sto se mene tice, apsolutna podrska Luki.

Ukoliko on ne bi otisao, najbolja alternativa bi bila Zejna svakako. Uptempo pesma koja "radi" na prvo slusanje i uz energican nastup moze da se izdvoji i na ESCu. Za pocetak dovoljno za finale, pa posle otom-potom. Meni svakako u uzem krugu favorita.

Frajle su mi takodje odlicne, isto u uzem krugu favorita, ali nemaju ESC potencijal tako da ih u tom kontekstu ni ne razmatram. Ali cu ih svakako slusati i nakon PZE, pesma mi se mnogo vise dopala nego sto sam ocekivao.

Odlican mi je i Princ, bio bi sasvim ok predstavnik iako mi je, u poredjenju sa nasim prethodnim pesmama koje su radjene u ovom ruhu, ova najslabija. Ali u svakom slucaju, u ovogodisnjoj ponudi, medju najboljima.

Chegi su mi isto super, bas su mi zabavni. Opet, poput Frajli, ne razmatram ih u ESC kontekstu, ali za lokalnu upotrebu su super.

Hurricane su mi ok, zarazna je pesma, ali slati ponovo ovaj stil nakon Loco Loco gde je, iz mog ugla, izvucen maksimum, ne. Opet bi bio patos kod zirija i vadili bi se na publiku a u konacnom zbiru to bi bilo neko 15.-19. mesto u finalu. Loco Loco ne mogu nadmasiti, moze samo biti slabiji plasman.

Filip Balos koji se isto provlacio kao favorit meni licno samo ok. Ali ostavljam prostor da me nastup kupi.

Sve u svemu, ima materijala, dobar je izbor, ali moja apsolutna podrska ide Crnom Luki.

Zamisljam te u kladionici koji prave kvote ma kao stavi 20 na ovoga, vidis da ima 5 puta manje pregleda od Zejne.

*U prvih sat stigne gomila uplata*

Skidaj skidaj kvotu p*zda ti materinaaa
Bukvalno tako ide.

Sad ću da vam ispričam jednu manju anegdotu: Pre godinu dana kada je Ana Plash pobedila na Vidbiru, ja sam grunuo 'samo' 500 din u Meridijanu na kvotu 29 i prihvatili su mi uplatu, na ESCworldu su već nabudžili kvotu na 4. Meridijan mi je opušteno prihvatio.
Malo kasnije ja vidim Meridijan ne spušta kvotu, odlazim ja to veče pravac u kladionicu (prvi tiket sam odigrao online) da uplatim još 1000 din na kvotu 29 Ukrajina pobeđuje. Samo vidiš lik na šalteru me gleda belo što sad ja to igram kad je takmičenje tek za 3 meseca a kvota 29 i vidiš zove nekog...
I samo mi kaže: kvota je sada 3.5!?!?

Ja popizdeo i nisam odigrao.
Kasnije kada je izbilo sranje za tu Anu i kad izabraše one kvazi-repere ja povukao tiket od 500 din i tako ladno sam izgubio 14.500 din :-(

Ma Loreen ima takvu glaščinu i stage presence da može i neobrijana da se pojavi ako hoće.
Ova Poljakinja može biti lepa i slatka sto puta,ali nema glasa i pesma joj je..
Ne kažem ni da je Lorin svojom muzikom otkrila Ameriku i da je njena pesma od ove godine originalna nesto,ali svakako privlaci dosta paznje to moram reći i priznati kao i uvek. Finac mi je smor sa rep delom cekam minut ipo da pocne pesma to uvek preskocim jedino simpa refren kao letnji hit mi je poslednjih minut i nesto,i krindž mi je jahanje plesača to mi je too much...

Idi spavaj

Ova Poljakinja može biti lepa i slatka sto puta,ali nema glasa i pesma joj je..
Ne kažem ni da je Lorin svojom muzikom otkrila Ameriku i da je njena pesma od ove godine originalna nesto,ali svakako privlaci dosta paznje to moram reći i priznati kao i uvek. Finac mi je smor sa rep delom cekam minut ipo da pocne pesma to uvek preskocim jedino simpa refren kao letnji hit mi je poslednjih minut i nesto,i krindž mi je jahanje plesača to mi je too much...
Poljakinja miss ESC-a definitivno, ali plasman u finale im se klima samo tako

Ma Loreen ima takvu glaščinu i stage presence da može i neobrijana da se pojavi ako hoće.
Meni jedino žao Poljakinje što su tako jezivi komentari,njeni Poljaci je tamo na instagramu posebno a i drugim mrežama razapeli njene slike i statuse su preplavili uvredljivim komentarima,niko nije zaslužio tako oštre komentare i uvrede,žao mi je nekako nje zbog svega,to sigurno deluje negativno u psihološkom smislu,posebno ako si mlad dosta i neiskusan da se nosis sa svim tim pristiskom javnosti.

Status
Not open for further replies.
Back