Moj ,,razvoj" , ukus i pogadjanje pobednika pre i posle LIVE nastupa :
-2006- moj favorit i pre i posle nastupa 3.-Lazarica i Ivana Jordan mada Top 3 je bio vrh.
-2007- moj favorit i pre i posle nastupa pobedio.
-2013- moj favorit i pre i posle nastupa 2. -Svilar, Saška te godine mi je bila 2.favorit iza njega a i pre i posle lajva.
-2015- moj favorit i pre i posle nastupa pobednik.
-2018- moj favotit pre i posle nastupa- pobednik.
-2019- moj favorit pre nastupa-3. (Saška Janks), moj favorit posle nastupa Nevena, pobednik.
-2020- moj favorit i pre i posle nastupa pobednik.
-2022- moj favorit pre nastupa 2. Sara Jo , moj favorit posle nastupa pobednik.
-2023- moj ubedljivi favotit je Luke Black (nemam dilemu pre lajva) ali ono baš na prvo, prvo, jedno slušanje mi je realno jedino Zejna odmah kliknula. Na drugo, Rumba tj. tekst pesme i stalno ponavljanje mi je zasmetalo jer mi još jedna strofa i manje refrena, fali. Ali stvar voziiii na prvu.

Bez lajva, intuitivno više, na osnovu pesama i neke zamisli lajva, borba će se voditi izmedju Zejne, Luke i Save Perovica. Nakon lajva tj. oba polufinala, sigurno cu promeniti misljenje.
Srcem sam uz Egreta i to je za mene lično uz Luku Bleka daleko, daleko u svakom smislu najkvalitetnija pesma ove godine ali po pitanju produkcije i kvaliteta pesme Ivona razbija i ne posustaje za njima a jedino što mi fali u toj pesmi je malo više dinamike i dešavanja pa se nadam da će scenskim nastupom to ,,malo" nadoknaditi i zablistati. Veliki potencijal Ivona ima i ne mogu taj nastup da dočekam.