Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Moj ,,razvoj" , ukus i pogadjanje pobednika pre i posle LIVE nastupa :
-2006- moj favorit i pre i posle nastupa 3.-Lazarica i Ivana Jordan mada Top 3 je bio vrh.
-2007- moj favorit i pre i posle nastupa pobedio.
-2013- moj favorit i pre i posle nastupa 2. -Svilar, Saška te godine mi je bila 2.favorit iza njega a i pre i posle lajva.
-2015- moj favorit i pre i posle nastupa pobednik.
-2018- moj favotit pre i posle nastupa- pobednik.
-2019- moj favorit pre nastupa-3. (Saška Janks), moj favorit posle nastupa Nevena, pobednik.
-2020- moj favorit i pre i posle nastupa pobednik.
-2022- moj favorit pre nastupa 2. Sara Jo , moj favorit posle nastupa pobednik.

-2023- moj ubedljivi favotit je Luke Black (nemam dilemu pre lajva) ali ono baš na prvo, prvo, jedno slušanje mi je realno jedino Zejna odmah kliknula. Na drugo, Rumba tj. tekst pesme i stalno ponavljanje mi je zasmetalo jer mi još jedna strofa i manje refrena, fali. Ali stvar voziiii na prvu.👌
Bez lajva, intuitivno više, na osnovu pesama i neke zamisli lajva, borba će se voditi izmedju Zejne, Luke i Save Perovica. Nakon lajva tj. oba polufinala, sigurno cu promeniti misljenje.
Srcem sam uz Egreta i to je za mene lično uz Luku Bleka daleko, daleko u svakom smislu najkvalitetnija pesma ove godine ali po pitanju produkcije i kvaliteta pesme Ivona razbija i ne posustaje za njima a jedino što mi fali u toj pesmi je malo više dinamike i dešavanja pa se nadam da će scenskim nastupom to ,,malo" nadoknaditi i zablistati. Veliki potencijal Ivona ima i ne mogu taj nastup da dočekam.

Zamislite Zayna na kraju stvarno pobedi , kladionice zarade jer su se svi masovno kladili na Luku, a u Liverpulu Zayna bude 12 u polufinalu :ROFLMAO:
Pa to bi bila ispala samo tako.

Sto bi rekla Milica: "Ispala, cestitam."

Popij jos koju da se razbudis.. ovo izvodjenje zakljuchaka bi mogli da ti zavedu u krivicni dosije.
Konstruktor je glavna metoda za kreiranje objekta iz klase u programskom jeziku Java :-)

Pa to bi bila ispala samo tako.

Sto bi rekla Milica: "Ispala, cestitam."
Sta god da izaberemo, idemo u finale u Liverpulu sigurno! Mi smo skoro uvek bili u Top10 u TVTu i u SFu i u F-u. Ako nismo bili u Top10 bili smo max 12. Plus ove godine na ruku nam idu ove 3 zemlje iz Big 5 sto glasaju tako da nemamo razloga da brinemo

Isplatila joj se kupovina pregleda jer je kreirala lažni hajp u medijima.
Pa bukvalno je mogao bilo ko od nas iz kriznog PzE staba i to dzabalesku za razliku od menadzera/praktikanta kojeg sigurno za to placa da joj isformulise i realizuje ovu taktiku.

Da je uspelo ugl. - jeste. I zato kazem:'Tako je Zejna; Bravo Zejna!!1111!!!!!!11!!11'

Bas loša ova godina. Dan pred nastupe nema ni jasnih favorita. Bukvalno niko ne obećava.

Dovoljno je videti da je jedan od favorita Zejna, zena koja prošle godine nije bila ni primećena. A sama ne zna jer predstavlja Rome, Špance ili Kubance.

Bas loša ova godina. Dan pred nastupe nema ni jasnih favorita. Bukvalno niko ne obećava.

Dovoljno je videti da je jedan od favorita Zejna, zena koja prošle godine nije bila ni primećena. A sama ne zna jer predstavlja Rome, Špance ili Kubance.
Ovaj komentar baš i nije politički korektan,posebno ne za ovaj sajt...

Prosle godine smo imali zastrasujuce dosadne Zorjine botove, pa na kraju bila 3.

Nemojte ni vi da kukate ako Luka ne pobedi, kao Belgijanci sto im nije pobedila Cherin

Sta god da izaberemo, idemo u finale u Liverpulu sigurno! Mi smo skoro uvek bili u Top10 u TVTu i u SFu i u F-u. Ako nismo bili u Top10 bili smo max 12. Plus ove godine na ruku nam idu ove 3 zemlje iz Big 5 sto glasaju tako da nemamo razloga da brinemo
Kamo srece, samo uvek se setim 2017. i 2018. kad sam sa Balkanikom strepio za finale. Ne bih bas uvek bio siguran.

Kamo srece, samo uvek se setim 2017. i 2018. kad sam sa Balkanikom strepio za finale. Ne bih bas uvek bio siguran.
2017. smo bili 11. u TVTu ali smo nastupali 1. da smo nastupali kasnije i tad bismo bili u Top 10.

2018. jesmo bili u Top10 u TVTu a u finalu cak 12. sa najgorim mogucim potencijalom (zadnji smo bili po kladionicama)

Tako da, plasman u finale se ne dovodi u pitanje, ne brinite ljudi

Grešiš, prošle godine smo imali jasne favorite koji se i imenom i pesmom odmah izdvojili po objavi pesama. Nakon nastupa i Sara (za mene nedovoljno osvetljen nastup i to mi je najveca zamerka, taj totalni mrak skoro) i Zorja, nisu podbacili. Angelina podbacila nakon lajva ali je simpa pesma i ime izvadili na kraju. Konstrakta, oduvala sve nakon nastupa.
Ove godine, sveukupno kvalitetnije pesme u globalu ali poprilicno ujednacene a imena široj masi nepoznata ili polupoznata. Pobediće ko bude najkompletniji u smislu nastupa a ako svi podbaci ode za Liverpul najveselija pesma jer naš narod pada na to.

Status
Not open for further replies.
Back