Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Ovo je novo saznanje za mene,danas sam otkrio da su svi komentatori ovog foruma stručnjaci za evrovziju,a upravo saznah da imamo ovde i profesore geografije,profesore na fakultetu politčkih nauka a Boga mi i sociologe i to sve u jednom mladom biću,koji još ni prijmeni za srednju školu nije radio,a već je stručnjak za sve to+pesma evrovzije,lepo,lepoo :oops: ;)
Prelepo je sto imamo jednu individu takvih kognitivnih sposobnosti, jel možeš svojim mogucnostima da spoznas koja je tema ovde? Ne prepucavanje sa ostalim forumasima, nego PZE 2023?

Šta je ovo večeras? Jel se ovaj novi najeo nerafinisanog šećera pa luduje ovde???
200.gif

Prelepo je sto imamo jednu individu takvih kognitivnih sposobnosti, jel možeš svojim mogucnostima da spoznas koja je tema ovde? Ne prepucavanje sa ostalim forumasima, nego PZE 2023?
Ne znam gde si ti to čak i pomislio, a ne primetio da se ja prepucavam sa bilo kojim forumašem?
Držimo se sve vreme teme,medjutim onda se desi da mi neko replicira i ode u drugu temu,a ja samo onda osobama koje meni repliciraju,repliciram i to je to...

E o ovome govorim,kako iskulirati hiljadu postova gde sam prozvan,jednostavno teško možeš na prozivanja i idiotluke ostati imun.

Ok da svi prestanemo da koristimo reply opciju sa Turbo Konstruktorom, posto je to očigledno problem…

Tako je, baš si tačno rekao, debilizime ne možeš iskulirati... Pogotovo kad su tvoji
Nisi u priči,vrati nazad pogledaj kako je i iz kog razloga ovo sve večeras počelo,pa ćeš možda i promeniti mišljenje,da li sam ja replicirao ljudima i pisao im svakakve stvari i direktno ih prozivao i ismejavao,ili oni mene,uvek prvo drugi počne,ja samo odgovorim na prozivku i to je sve.

Kriziram danas! Ima li bilo kakvih informacija o nastupu LB-a i Egreta na generalnoj probi?

Pokusavam da skrenem temu, mada je mozda pisano o danasnjoj probi, ali zaista ne mogu da listam toliko stranica ovih rasprava sa Konstruktorom.

@KONSTRUKTOR Presaberi se malo, inače ode i ti na hlađenje. Kakvo je ovo pisanije sto poruka uzastopno? Može se citirati i više poruka u jednom postu, a i ne mora se na sve odgovarati.
U redu,samo neka nastave da pišu nebuloze,vredjaju i repliciraju do prekosutra,nikakav problem,samo bi valjalo i druge članove ovog foruma upozoriti koji pišu po 12345 postova na svega jednoj strani,ukoliko se vratite nekoliko strana unazad to se može primetiti.
Dokle god ti nebitnjakovići koji sebe nazivaju ekspertima i profesorima odgovaraju sve vreme i ubacuju se u tvoje komentare,to je dobro,ali ja im više neću davati pažnje,jer se onda osete bitnim pa nastave do prekosutra sa prepucavanjima.
Neka napišu šta god žele i karikatura i deda,klinac, i druge budalaštine više me ne zanima..

Status
Not open for further replies.
Back