pl Poljska 2025: Justyna Steczkowska - GAJA

Па све је могуће, зависи колико бодова ће бити довољно за топ 10, али уз пољску дијаспору и хајп може 100+ да нагура, све су прилике

Za zainteresovane:

A najjace mi je kada su joj u kometarima napisali da zena ima 52 godine, ova tek tada pala u trans i ne veruje 🤣

Poljska treba da bude ponosna. 14 - o mesto nije loše iako po meni, ona je zaslužila TOP 10. Sa 52 godine izaći na scenu, gristi kao lav, boriti se, raditi toliko komplikovanu koreografiju sa sve akrobacijama, letenjem. Vidi se da je dala sebe 100 posto i od mene ima poštovanje, zaista. Potcenjena kriminalno od strane žirija, ali to se i očekivalo. Drago mi je da su je ljudi primetili, iako van toga pesma uopšte nije moja šoljica čaja. Otud i razumem ljude koji kažu da je previše buke i svega, ali u sklopu samog nastupa, meni nije smetalo.

Bas je lepe poene pokupila od publike, uglavnom sirom zapadne Evrope. Balkan i balticke zemlje su je potpuno iskulirale.

Nadam se da će sad oni malobrojni koji i dalje nakon svega misle da je žiriju najbitniji vokal i da za to glasaju shvatiti da nije tako - jer dati ukupno SEDAMNAEST bodova za ženu koja se tri minute lomi na sceni i pritom i dalje zvuči ko zmaj je blam na kvadrat, koliko god mi i dalje pjesma bila nepodnošljiva.

Da je žiri dao payolu Poljskoj ili Albaniji koliko onim smorovima od Francuske i Švice, jučer bi mogli u miru gledati kako Izrael tone do 4. ili 5.mjesta kao prošle godine, i sad bi fino išli dogodine u novu državu koja dosad nije pobijedila ali ipak to je Istočna Europa puj puj puj

Pa žiri skoro uvijek nisko rangira Poljsku, Albaniju, Litvaniju, Rumuniju, Srbiju, Hrvatsku, osim kad su očigledni konkurenti za top 5.

Pa žiri skoro uvijek nisko rangira Poljsku, Albaniju, Litvaniju, Rumuniju, Srbiju, Hrvatsku, osim kad su očigledni konkurenti za top 5.
Norvesku takodje svake godine spusta nisko, ali bukvlano svake godine, i kada imaju konkurentnu pesmu

Za Justinu njene godine i energiju svaka čast. Pesma i nastup su bili pravi cirkus. Negledljivo i neslušljivo. Žiri ju je stavio tamo gde i pripada na dno, ali je nažalost Poljska dijaspora učinila svoje. Nezasluženo u top 15.

Što se mene tiče, previsoko u zbiru, očekivan potop kod žirija, ali očekivan i odličan tvt. Svakako je ostvarila bolji plasman nego '95, tako da je u suštini ostvarila i cilj.

Bar se isplatilo glasanje, u pf 12, u finalu 10 za Poljsku od NL.

Back