• Tokom evrovizijske nedelje strogo je zabranjeno deljenje neovlašćenih snimaka proba za Pesmu Evrovizije, kao i objava koje nisu iz zvaničnih i javno dostupnih izvora, i na javnom i privatnom delu foruma. Takvo ponašanje može za posledicu imati ban sa foruma.

pl Poljska 2026: Alicja - Pray

Da ne bude da jedini Maltežanin kupuje preglede i traži glas i Poljska ima na YT kampanju. Danas u sat i po koliko sam gledao YT iskočila mi dva puta.

Ma poljska dijaspora uvek podržava svoje, a kako vidim ova je poznata u svojoj zemlji. Ja bih rekao da je ona siguran finalista.
To i nije baš istina, zapravo u odnosu na koliko je ima slabo podržava svoje pesme. Jedino izađu u susret kada je baš nešto oko čega se okupe kao za Michal Szpaka i Ochmana.

Oni bi mogli kao ukrajinci da imaju tvt u odnosu na brojku, ali ih očito u velikoj meri boli uvo.

Nakon odgledanih isjecaka sa proba vidim Poljsku u finalu. Trebao sam raditi onu prognozu sada a ne odmah. 😁 Nek stoji sad onako...

Cak je i na kladionicama bas skocila sa % sansi ali i pozicijom.

Ovo sa iskakanjem sa reklamama na YouTube nista ne znaci , jer su tako probali i Luni sa tornjem da pomognu , pa su se proveli ko bosi po trnju xD

Meni je nejasno da oni stvarno misle da će random osoba evo u Srbiji reći eee super vidio sam reklamu za Poljsku/Maltu moram glasati za njih kad bude polufinale?

Ajde da učestvuje neka mega zvijezda iz te zemlje koja se promoviše pa i da razumijem, možda bi neko ko voli njihovu muziku upalio ESC zbog njih, ali ovako je trošenje pare bez veze

Pročitajte malo o psihološkim efektima marketinga 🤣 nijednoj reklami nije cilj da natera ljude direktno da kupe neki proizvod ili u ovom slučaju da glasaju za neku pesmu. Ali će ljudima koji vide i čuju reklamu, čak i bez obraćanja pažnje, ostati pesma u glavi. I kad je čuju opet tokom polufinala/finala, mozak će da odradi svoje i na konto te kognitivne pristrasnosti, daće takvoj pesmi prednost u odnosu na druge koje nije čuo ranije.

Ne pričam o tome uopšte, milion kampanja ne da rezultate koje ljudi žele, apsolutno smatram da neće ni ovde.

Samo sam probao da odgovorim na ovo:

Meni je nejasno da oni stvarno misle da će random osoba evo u Srbiji reći eee super vidio sam reklamu za Poljsku/Maltu moram glasati za njih kad bude polufinale?

Pošto u marketingu stvarno nisu tako proste i jednostavne.

Ма капирам шта кажеш, него мислим да у овим случајевима конкретно неће дати никакве резултате и да је боље да су уложили паре у неког продуцента бољег и тако постали конкурентни

Али добро, писмо - глава, како коме... свако ради како зна

Možda neće glasati, ali će se više obratiti pažnja, što opet nije loše. Isto važi i za video pozdrave Satoshija, čiji tim samoinicijativno šalje promo snimke, a i Aidanov pr, koji je ove godine i šef presa malteške delegacije, šalje email obaveštenja itd. RTS recimo skoro nikad nije imao taj pristup. Što se prikaže u njihovom programu ili na njihovim društvenim mrežama, to je sve.

Pa ova pesma ne može da ti ostane u glavi ni nakon hiljadu ponavljanja jer nema ni jedan deo koji je upečatljiv i pamtljiv. U stvari jedina stvar koja ostaje u glavi je njegova iritantna slap me faca

Mlada gospođa verujem da ide u finale, žiri će shvatiti ovu pesmu.

Ne znam, mene je na kraju njenog isečka kad uperi prsrt 👉 ka "publici" i peva praaaay bacio na momentalni 🤮
Gospel izmućkan sa više žanrova i bez referenci osim religijske, pa još iz Poljske, mi je užaaaas!!!

Dobar vokal, da ne ispadne da sam samo hejter😂😂

Ne ide joj u prilog ni to što je naš nastup sledeći. Ne kažem da je obavezno da će pasti u zaborav, ali sa onakvim finišom isčekivaće nas i u recapu.

Back