pt Portugalija 2025: NAPA - Deslocado

Nema idealnog sistema. Ovde bi se onda nametnulo pitanje koliko je dobro da pobedi neko ko je po mišljenju druge strane, bilo žirija ili publike, zaslužio 0, odnosno nije ni u top 10. Deslocado je dobio koliko toliko ujednačeniju podršku, iako nije ničiji pobednik, ali na kraju zbirno jeste.

Meni su oni bili favoriti na prvo slušanje, nisam se nadao da će zaista pobediti lol. Razumem da se nekima ne dopada, ali kvalitet pesme je neosporan i poređenje sa našim izborom nije na mestu. Ne treba ih još otpisivati za finale. Portugal može da bude shock qualifier jer uvek ima određenu publiku koja glasa za njih.

И Португалци Принца за трку имају

Мораће једна лаганија проћи из првог полуфинала, не би ме чудило да се угурају они. Словенија неће сигурно

Meni je ovo lepo, onako da svira u pozadini.
Sad, što se rezultata tiče, videćemo, mislim da je 50-50.

Kapiram da mora jedna balada da prođe iz prvog polufinala pa mi ima smisla da prolaze oni, iako im se ne daju šanse velike za to, a i meni su tu negdje na granici za prolaz. Jedino ako Slovenac ne iznenadi

Portugal je to, znaju da skockaju nastup, mada cinjenica je da su sada poslali najnekonkurentniju pesmu u poslednjih par godina. Crna Mamba je takodje bila autsajder, ali je pesma bila na engleskom, plus su napravili klasni nastup u jednom generalno kicerajskom polufinalu.

Mada @Majsta94 ko zna, mozda ni ne prodje nijedna balada u finale, isto smo i 2021. trazili ko ispada od zenskih bopova, pa prodjose svi na kraju :)

Moguće.
Samo mi isto tako djeluje da će Napa izgledati kao oaza mira u moru ludih i brzih pjesama pa će imati podršku dovoljno jaku da prođu, iako stvarno jeste najnekonkurentnija njihova pjesma još od nesrećne Medo de sentir

Obožavam ovu pjesmu. Nadam se da će se provući sa 10. mjesta, pa da je u finalu žiri nagradi onako kako i zaslužuje.

Back