pt Portugalija 2026: Bandidos do Canto - Rosa

Ma dobri su momci da ih neobavezno slušaš dok piješ neko vino i meziš girice, ali nije ovo za ESC

Is You Okay Youtube GIF

A šefa sale? Njega si zaboravio?
Imamo tri kandidata u toj kategoriji.
Dva regulišu ali samo jedan-Lavina, reguliše i leči 😇

Sef sale ipak nije na ovom nivou, ovo je stvarno kao Youtube videi protiv anksioznosti

I meni isto od samog početka, ali samo u studijskoj verziji. Lajv mi je baš bio veliki downgrade, mislim da bi se više od njih potrudila i deca za školsku priredbu.

Gledao sam neki klip sa godinama izvođača i sve sam mislio da je njihov prosek oko 50, a zapravo su svi rođeni između 1998. i 2001. godine! :ROFLMAO: Eto, koliko pesma omatori izvođače.
Bogme, Portugalija se baš dosta izdvaja i iskače svojim različitošću u prvom polufinalu, kada se posluša rekapitulacija. 👌

Da, to je i mene iznenadilo, očekivala sam da su stariji, ali mislim da je do stajlinga i stila odela.

Ne bih se iznenadio da opet prodju u finale, zbog zirija. Sa slicnim zanrom su prolazili proteklih godina.
Mozda zvuci uspavljujuce i dosadno ali nekako se provuku.

Zapravo, sve mi se cini da ce se za tu 10.poziciju u polufinalu boriti oni, Tamara, Estonke i Gruzija. Mozda vise oni i Gruzija.

Last edited:
Već odavno me proganja misao da će oni lagano ući u finale na konto nekog favorita, to jednostavno mora da se desi svake godine, a Portugalci zapravo imaju tu reputaciju da iznenade kada niko ne očekuje. 🤣 Navijam za tako nešto, uz uslov da im neko objasni šta predstavlja evrovizijski nastup. Pesma mi je i dalje divna. ❤️

Pa skoro su deseti na kladionicama za prolaz, mora neko proći. Iako ja mislim da će loše proći kod žirija, kod publike ok

pt Portugalija 2026: Bandidos do Canto - Rosa
Back