Predlozi i utisci o forumu

To tek što napišu koji forumaš ima novi nalog mi je na nivou osnovne škole. "Razredna, taj i taj nije uradio domaći". Ako je i imao neprikladne objave za ban na prethodnom nalogu, možda se čovek pokajao, i hteo da krene iz početka. Kao i Aki. Ne razumem šta neki forumaši imaju od toga da otkrivaju ko je ko. Ako normalno diskutuje ne vidim problem..
Ne slazem se uopste, vi ne znate koliko neko treba biti bezobrazan da bi dosao do (trajnog) bana, ti ljudi se ne popravljuju. Sad jos da se otarasimo Duletovog novog naloga i sve 5.

Edit: I Turbovog naravno

Tako je @Bebi Osećam se kao neki forumski Mojsije, tačno sam metuzalem.

Tu su i Hašiše, Prslana, Džamijetina (mislim da je to Petrovih ruku delo)...

Zbog Hašiše sam svojevremeno dobijao i pretnje smrću 😂,😂😂

Ja više ni sâm ne znam koliko sam nadimaka izmislio, imao sam pre i neki spisak. Ali nećemo ako se ljute ljudi za svoje pevaljke. ☝🏻

Kako je PZE iduće nedelje, u narednih desetak dana odobravanje poruka članovima foruma koji su novi (nemaju još 30 napisanih poruka) ili su u režimu uređivanja može potrajati do 24 časa, iako se trudimo da to bude ranije. Prema tome, za novajlije je preporuka je da se aktiviraju što pre i dostignu taj uslov, a onima koji su trajno ili privremeno pod režimom odobravanja, da ne komentarišu često već da u jednoj ili par poruka ispišu svoje utiske o onome što prate. Na taj način, veća je šansa da poruke budu odobrene i to bude učinjeno i u kraćem roku od pomenutog.​

Nakon dužeg praćenja, provera IP adresa i prijava forumaša, banovan je nalog urosevicn20 kao dupli nalog Milice635. Glasovi za PZE24 upućeni sa ovih banovanih naloga neće biti računati, a međusobno se i neznatno razlikuju.

FlahJLKXoAg2oKn.jpg

Back