Predlozi i utisci o forumu

Urosevic gledao San Marino i komentarisao u temi u subotu!

Mozda je zato Lori i izgubila! :cry::cry: 💙 😭 😭

Nisam primetio da ima posebna tema/rubrika ali eto kad se ovde već pišu predlozi možda @Miloš i ekipa otvore. Naime, forum je dosta posećen koliko sam primetio, pa bi možda bilo lepo da ima posebna rubrika u koju bi mogle da se stave vesti o nestaloj osobi (deci najviše) ili osobama za kojima se traga često mi iskoči na Twitter-u da neko dete nestane, nekad te objave nemaju ni puno lajkova pa ne dođu do velikog broja ljudi, pa eto možda bi ovde i pomoglo ima nas iz raznih gradova, ako ništa vredi pokušati, posebna tema mislim da bi bila najbolja jer nebi bila “zatrpana” nekim šalama ili komentarima na neke stvari. :)
Ako postoji nešto tako izvinjavam se, sad mi je to palo napamet pošto sam video da je policija objavila da traže dva momka koja su juče ubila jednog dečka u Beogradu.

Ko su rekorderi u postovima? Dugo niste izbacili statistiku s forumašima.

Predlog za novu reakciju ❓

Primer:

Hvala svima na vašim glasovima. Iako sam ispao u polufinalu, svaki trenutak proveden na ovom takmičenju bio je čaroban i nezaboravan, a moja ljubav prema glazbi i dalje gori jače nego ikad prije. Ovo iskustvo ostat će duboko urezano u mom srcu, a vaši poeni ostat će mi kao vodilja na svakom koraku mog daljnjeg putovanja.

Čestitam svim finalistima na njihovom zasluženom uspjehu i želim im puno sreće u finalu. Nastavite se takmičiti s istom strašću i entuzijazmom kao i dosad. Bez obzira na ishod, vaše sudjelovanje u ovom natjecanju već je veliki uspjeh. 🌹

Možeš da vidiš klikom na opciju Preview.

prev.webp

Zadnjih dva dana kad napisem komentar ostane napisano ovde cak i kad posaljem, jel ima neki posebni razlog sto se ovo pocelo desavati?

Attachments

• Screenshot_20240311_145513_Chrome.webp
    Screenshot_20240311_145513_Chrome.webp
    161.5 KB · Views: 28
I meni se to desava, mislim da tako bude ako krenes da pises komentar na komp, pa ga posaljes na fon i obrnuto.

Da, i ja mislim da je to što Vax kaže. Tako se i meni događalo. I onda posle moram da ga brišem sa onom opcijom "Delete draft".

Pa samo obriši tamo gde ti je ostala ta istorija. Nije bilo nikakvih izmena inače.

svadja-karamela.gif

Back