Predlozi i utisci o forumu

Kako vi koristite telefone i forum? Evo poduže držim telefon u rukama i čitam forum i bukvalno nijednom nisam imao potrebu da toliko zarotiram telefon da bi se posledično zarotiram i forum.

Što se tiče fiksa, već sam napisao da je taj bug prijavljen i nadajmo se da će biti rešeno u sledećoj verziji. Nove verzije izlaze jednom u nekoliko meseci.

Ja sam na mobitelu stalno i nikad mi se ne okreće ekran, jer mi je isključeno automatsko okretanje ekrana, ako vam se i usprkos tome rotira ekran, to je čudno baš

Pa ne, jer je za sve ostalo aplikacija bolja, sto ne znaci da ona ne moze imati mane i da moramo goriti u paklu cim se za te mane pozalimo

Je l' i aplikacija instalirana iz Mozille Firefox ima isti problem kao ova iz Chrome-a?

Zauzmite bolju pozu, tačnije držite telefon bolje, uspravno a ne ukoso.

Postoji jedno predloženo rešenje, ali ono nije dobro jer u tom slučaju bi uvek orijentacije aplikacije bila uspravna, čak i ako se uključi automatska orijentacija, a neko možda želi horizontalnu. Stoga, čekamo da se reši u nekoj od narednih verzija softvera.

U međuvremenu, onima kojima smeta to, preporuka je da ne koriste PWA aplikaciju, već da pristupaju forumu preko mobilnog pregledača, a tu orijentacija radi prema onom kako je podešen telefon, tj. ili je uvek uspravna ili je automatski orijentisana.​

@Miloš dešava mi se u poslednja dva ili tri dana da mi se kao poslednji postovi na temi prikažu oni koji zapravo to nisu, već su treći, ili četvrti od nazad i tek se pri nekom narednom ulasku na temu odjednom prikaže nekoliko ''novih'' postova koja su zapravo pisani pre 10-15 min. Cache redovno čistim.

Primetio sam i da gotovo uopšte ne dobijam notifikacije da me je neko tagovao.

Ne znam šta bi moglo biti, nisam primetio tako nešto, a nije ništa posebno menjano u skorije vreme.

Predlažem da imamo izbor za izjavu godine, da nominujemo jedni druge. Trenutno nam je najveći hit izjava Tetsujina za Excel tabelu, al sigurno ima još nedavno je Kakashi imao odličnu povratničku rečenicu. :D

Back