Predlozi i utisci o forumu

@Miloš vidim kada je neko online od forumaša nekima piše odakle su, da li se to stavlja ili se samo određenima vidi? Pošto smo imali razne statistike na forumu mene baš zanima iz kog dela Srbije ili sveta ima najviše forumaša, čini mi se da si rekao da ti to možeš videti kod svih, ako ne grešim? Pa postavi kada ti bude bilo dosadno ako može 😂
Ako misliš na ono From, to sam unosiš u polje Location u Account Details, nije nikakva automatska lokacija.

Što se tiče neke statistike poseta, eventualno iz Google analitike, po zemljama i eventualno gradovima, a ne nešto precizno po članu foruma.

Šta tačno znači Srbovizija? Sudeluju i pop/rok i folk?
Takmičenje pod kategorijom "domaće" pesme uključuju govorno područje bivše Jugoslavije, predstavljanje gradova delegacija.

Takmičenje pod kategorijom "domaće" pesme uključuju govorno područje bivše Jugoslavije, predstavljanje gradova delegacija.
A sta znaci kada si iz odredjenog grada? Trazis izvodjace sa tog podrucja? Ili...

A sta znaci kada si iz odredjenog grada? Trazis izvodjace sa tog podrucja? Ili...
Ne, samo odabereš grad koji želiš da zastupaš i šalješ redovno bilo koje izvođače, nema potrebe da imaju veze sa tvojim gradom ali kao što vidiš kako u poslednje vreme pišemo o delegacijama na FSC-u na takav način su se pisale vesti na Srboviziji :D izmisimo alternativnu estradnu priču.

Ne, samo odabereš grad koji želiš da zastupaš i šalješ redovno bilo koje izvođače, nema potrebe da imaju veze sa tvojim gradom ali kao što vidiš kako u poslednje vreme pišemo o delegacijama na FSC-u na takav način su se pisale vesti na Srboviziji :D izmisimo alternativnu estradnu priču.
Hvala na iscrpnom odgovoru! 👍
Znaci, ima masta da smislja svasta... 😜

Jako volim kako u paketu idu nalozi 😂 prijaju mi iznenađenja, kao ispdanje u Zadruzi. Sledeće očekujemo još žešće.

erika-jayne-rhobh.gif

Ta dva nicka su različiti forumaši, tj. ovaj drugi je aki2233 koji pokušava ponovo da nam se pridruži.

Možda ne bi bilo loše da se uvede nešto kao pozivnica za registrovanje. Viđao sam to na nekim forumima.
Sa pozivnicama bi išlo kao po preporuci, tj. ne bi mogao da se pridruži neko nov ko već ne poznaje nekog sa foruma, a kako smo relativno mali forum to ne bi moglo baš da funkcioniše dovoljno dobro ili si mislio nešto drugo?

Back