Recimo, Miloše, ti si se u temi Covid predstavio kao provereni naučnik za virusologiju ali nisi sagledavao situaciju iz ugla običnog građanina koji samo hoće da živi u životu i da ga niko ne ograničava i ne sputava i da svako ko drugačije razmišlja nema pojma ne zna ništa... Ima tu svega pomalog i ništa nije apsolutno kod korone to se verujem svi slažemo.
Prvo...........Milos i ja smo dve razlicite osobe. To sto smo obojica na funkcijama ne znaci da smo iste osobe.
Drugo.........ja sam tamo precizno rekao cime se ja bavim i u kom smeru idem (nisam konkretno o samoj problematici koja me je stimulisala da se upustim uopste u sve ovo ali to je tema za neki drugi topic, ne za COVID), imao si i doktora koji ti je odgovarao ali ti, vrlo zanimljivo, nisu odgovorali ni moji a ni njegovi odgovori. Sto ne cudi jer mnogi tvoji istomisljenici su tvrdili i da su svi doktori kreteni i neznalice kao i placenici te da ubijaju ljude na respiratorima po direktivi Gejtsa. To je samo jedna od brojnih maloumnih "teorija" koje sam cuo ali dovoljna da pokaze nacin razmisljanja "slobodoumnih intelektualaca".
Za stvari koje smo ti pisali i on i ja, ne trebas ni da budes PhD da bi ih razumeo, dovoljno je da imas ono elementarno znanje koje bi trebalo svi da imamo ako smo zavrsili osnovnu i srednju skolu. Naravno, kad se spava na casovima biologije, onda je situacija drugacija ali u svakom slucaju, ne trebas da budes doktor nauka da bi znao sta su virusi i kako vakcine funkcionisu na elementarnom nivou. To se uci u osnovnoj skoli, zato sam ti i rekao da se podsetis tog gradiva.
I to za "razlicita misljenja".......to sam ti isto jasno rekao da misljenja u nauci ne postoje. Ne postoje dve istine, postoji samo jedna. 2 + 2 = 4. Ne moze da bude i 4 i 5. Zemlja ne moze da bude i ravna i u okrugla u isto vreme, o takvim stvarima uopste nema rasprave.
A kod korone jeste apsolutno sve poznato. Zna se i period inkubacije, znaju se simptomi, znaju se dugorocne posledice, zna se da bolest napada sve organe.........znalo se odmah i cim je genom sekvenciran kakve vakcine treba da se razviju idealno.
Jedino sto je nepoznato, barem meni, je koliko su novca strpali u dzep promoteri anti-vakcinacije a ujedno prodavci raznoraznih cudotvornih suplemenata. Oni su vrlo lepo profitirali na tudjoj bolesti i umiranju. A lepo je profitirao i Merck........zahvaljujuci istim onim ljudima koji kazu kako nece da bude pokusni kunici farmaceutskih giganata a onda uzimaju veterinarske lekove istih tih farmaceutskih giganata

Srecom, razum na kraju uvek pobedi.