Predlozi i utisci o forumu

Ako je neko s njim u kontaktu i mimo foruma, eto prilike i da ga posavetujete da se mane teških reči i teranja inata. Od članova foruma se samo očekuje da poštuju pravila foruma. I kada se ne misli pozitivno o nekoj temi ili ličnosti, treba birati reči kojim će se pisati na forumu ili još bolje, zaobiđe komentarisanje.

Nisam sigurna, ali mislim da nije. Ni meni se ne prikazuje.

Žao mi je zbog ovoga što čitam vezano za Boxyja, ali i meni je u poslednjem periodu često dolazilo da pitam da mu neko nije hakovao profil jer ranije uopšte nije bio ni blizu ovoga šta je pisao u poslednje vreme. :(

Isti problem imam.

Dobro je što je Boxy malo na hlađenju, zadnjih par meseci je stvarno pisao i kačio sve i svašta, nadam se da će da se sabere malo na pauzi.

Što se tiče instagrama i ja imam isti problem. Mislio sam da je samo do mene :D

Što se tiče Boxyja, jako mi nedostaje i jedva čekam da se vrati. Ja uživam u njegovom humoru, nisam razmišljao u pravcu da pevačice treba da budu povod bilo kakve rasprave. Čudi me da ja za života nisam bio banovan što zbog komentara o pevačicama, tako i ssf nadimci, fsc komentari.

U njegovom slučaju ne radi se o humoru, već značajnom kršenju pravila foruma u više navrata i ignorisanju svih upozorenja.

Kaže Gollum da mu izlazi poruka da mu je banovana IP adresa, je l' može neko da pogleda?

Odbanovana mi je... bilo mi je ovako, ne znam zasto

Attachments

• IMG_9281.webp
    IMG_9281.webp
    20.7 KB · Views: 17
Slično se dogodilo jednom i meni. A bio sam kao i uvek na svojoj IP adresi.

Gollum je privremeno bio na IP adresi koju je nekad koristio Aki. Nije odbanovana adresa, već mu se u međuvremenu promenila.

Retki su oni koji imaju svoje IP adrese i preklapanja u nekom trenutku su moguća.

Meni to nikad neće biti jasno oko IP adresa kako to funkcioniše, sve mi je to nuklearna fizika. 😆

Pitaj neki GPT da ti sumira, ja tako radim za komplikovane koncepte. :D

Meni to nikad neće biti jasno oko IP adresa kako to funkcioniše, sve mi je to nuklearna fizika. 😆
Adresa u vidu brojeva koja ti se dodeljuje čim pristupiš mreži shodno provajderu. Nešto kao sajber lična karta, tačnije JMBG.

Većina verovatno ima dinamičku IP adresu, što znači da se ona menja svaki put kada se konektuješ, ili ti pukne konekcija.

Šta se desilo sa Search opcijom nakon poslednjeg ažuriranja foruma? Niti mogu da nađem postove koje želim, niti mogu sa profila forumaša da odem dalje od par nedelja. :D

Back