Ako je neko s njim u kontaktu i mimo foruma, eto prilike i da ga posavetujete da se mane teških reči i teranja inata. Od članova foruma se samo očekuje da poštuju pravila foruma. I kada se ne misli pozitivno o nekoj temi ili ličnosti, treba birati reči kojim će se pisati na forumu ili još bolje, zaobiđe komentarisanje.
Od novog apdejta mi se vise ne prikazuje sadrzaj sa instagrama nego stoji samo belo i pise view on instagram, jel to do mojih podesavanja i kako da vratim?
Nisam sigurna, ali mislim da nije. Ni meni se ne prikazuje.
Žao mi je zbog ovoga što čitam vezano za Boxyja, ali i meni je u poslednjem periodu često dolazilo da pitam da mu neko nije hakovao profil jer ranije uopšte nije bio ni blizu ovoga šta je pisao u poslednje vreme.
Što se tiče Boxyja, jako mi nedostaje i jedva čekam da se vrati. Ja uživam u njegovom humoru, nisam razmišljao u pravcu da pevačice treba da budu povod bilo kakve rasprave. Čudi me da ja za života nisam bio banovan što zbog komentara o pevačicama, tako i ssf nadimci, fsc komentari.
Šta se desilo sa Search opcijom nakon poslednjeg ažuriranja foruma? Niti mogu da nađem postove koje želim, niti mogu sa profila forumaša da odem dalje od par nedelja.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.