Predlozi i utisci o forumu

Znači kažete FSC smo pretvorili u polu SSC, pa nema potrebe za Srbovizijom. Izvinjavam se, ali ja imam potrebu za FSCom. Ili će se nešto menjati, ili odo. Nije zabavno. Kome jeste neka uživa. Poz.
Am sori, ali ovo zvuči kao tipična jeftina manipulacija. I jako je detinjasto. Svakako te niko ne tera da učestvuješ ako ti se već ne sviđa. A pritom, jedna si od najuspešnijih takmičara, nije mi jasno šta se toliko nerviraš. Pa ne može ti apsolutno svako izdanje i svaki rezultat biti po volji, to ne bi bilo zabavno.

Meni je kul sto pobedjuju pesme najrazlicitijih zanrova i izvodjaca, na kraju krajeva mi sami izglasavamo taj rezultat, ne postoji nikakav spoljni faktor tipa neki ziri sa strane kao na ESC.

Na kraju krajeva, bilo bi suludo apriori zabranjivati pesme iz ex-yu regije, uostalom sigurno ce biti forumasa koji ce stavljati iskljucenje istih kao pravilo.

Isto ne kapiram baš ovoliku famu oko rezultata. Što se mene tiče, ne smeta mi Srbovizija ali mi je svejedno. Domaće pesme na FSC - u ne bih izbacio. Bilo je dosta i stranih zicera od kojih su neki pobedili, pa se nije dizala buka oko toga. Tako da, ako se vrati Srbovizija sa starim spiskom super, ako ne, mogu i bez toga.

Volim što nam je skočio šer i na ovoj temi, organizator zadovoljno trlja ruke!

jovana-jeremic-jovana.gif

Pošto od rahmetli ESC nema više vajde, dajte nam još neke igrice i zanimacije pa će i dramice biti proporcionalno raspoređene! Ovako gledamo u FSC kao u svetu kravu i previše se brinemo o njemu!

A što je najjače, meni Natašina pesma nije uopšte neki zicer. Ponovo, Nikotin, Ne brini i tako te jesu ziceri, ali JSD mi je negde na nivou Najgore, koja je, ako se ne varam, završila u bottom 5 finala.

Kad sam slao Nikotin bio sam svestan da je zicer ali sam opet razmišljao o temi a bila je tema Nostalgija. Pošto me podsetila na neka lepa vremena gde se non stop vrtela ta pesma. A za Ponovo me čudi da nije bila još. Sada verovatno i neće biti poslata :D

Bio sam svestan da je pesma zicer ali nemam problem da šaljem takve pesme ako ih volim. Ko glasa glasao ko neće ne mora. ^^

Volim što nam je skočio šer i na ovoj temi, organizator zadovoljno trlja ruke!

jovana-jeremic-jovana.gif

Pošto od rahmetli ESC nema više vajde, dajte nam još neke igrice i zanimacije pa će i dramice biti proporcionalno raspoređene! Ovako gledamo u FSC kao u svetu kravu i previše se brinemo o njemu!
Ja sam za da se uvede tema za onlajn igrice ne znam ko je predložio to, beše Ramonda? Tipa znam da su igrali onlajn Riziko. TGZP vidim ne počinje skoro, što se tiče Srbovizije može dođi kao dodatna zanimacija jednom mesečno recimo.

Ok, nisam razumela šta je Arsenic hteo da kaže jer nisam bila na starom forumu, i nisam znala da su se te vaše delegacije i sprdnja preneli se sa te Srbovizije.

Možda je teško za poverovati, ali ne bunim se zbog svojih rezultata. I za svim ovim sad ne bi bilo potrebe da ljudi češće stavljaju ograničenja kad organizuju, ali kad sam to mirne glave napisala posle nekog fsca, dobila sam odgovor da ne prdim. Apsolutno nisam toliko isključiva da ne tolerišem domaćice, ali i fscovi bi bili kreativniji kad bi se ljudi morali više cimati a ne slati šta im prvo padne na pamet.

Jedino me boli što ne smatram ovakvo stanje na fscu pravednim, nismo svi u istoj kategoriji. Kao da se boriš protiv Sizifa. Ako ovako ostane svi možemo krenuti da igramo isto, jer što bi neko bio mazohista da se trudi da bude originalan i da kopa nešto, kad ovo drugo prolazi. Dakle ne vidim perspektivu ako sve ostane ovako isto. A čini se da većina nije za bilo kakve promene. Kao jeste pobeđuju neoriginalne al jbg tako je kako je. Mirenje.

Ok, nisam razumela šta je Arsenic hteo da kaže jer nisam bila na starom forumu, i nisam znala da su se te vaše delegacije i sprdnja preneli se sa te Srbovizije.

Možda je teško za poverovati, ali ne bunim se zbog svojih rezultata. I za svim ovim sad ne bi bilo potrebe da ljudi češće stavljaju ograničenja kad organizuju, ali kad sam to mirne glave napisala posle nekog fsca, dobila sam odgovor da ne prdim. Apsolutno nisam toliko isključiva da ne tolerišem domaćice, ali i fscovi bi bili kreativniji kad bi se ljudi morali više cimati a ne slati šta im prvo padne na pamet.

Jedino me boli što ne smatram ovakvo stanje na fscu pravednim, nismo svi u istoj kategoriji. Kao da se boriš protiv Sizifa. Ako ovako ostane svi možemo krenuti da igramo isto, jer što bi neko bio mazohista da se trudi da bude originalan i da kopa nešto, kad ovo drugo prolazi. Dakle ne vidim perspektivu ako sve ostane ovako isto. A čini se da većina nije za bilo kakve promene. Kao jeste pobeđuju neoriginalne al jbg tako je kako je. Mirenje.

Pa ja jesam za ograničenja tipa da se ne šalju izvođači koji su bili na fscu u roku od godinu dana. To mi je ok da bude kao neko ograničenje. Za domaće pesme smo već sve rekli i ispričali i rešenje sa Srbovizijom je isto super i skroz je ok da bude i jednom mesečno.

Kakva god pravila bila nastaviću da igram dokle god sam tu na forumu.

U suštini to s godinom dana nije loš prijedlog, ali ko bi to pratio? To bi se negdje sve trebalo bilježiti, a to je samo dodatan posao za organizatore i moderatore

Ako se ponavlja na temi svaki put kao ona normalna ESC NF ograničenja msm da bi moglo lako da se isprati ^^. Ja koji sam dao predlog mogu to da preuzumem na sebe da ispratim i da samo dopunjujem spisak ako je tako lakše.

Mislim na to da imam spisak svih izvođača u proteklih godinu dana. Ja bih to posle svakog izdanja dopunio i prosledio organizatoru a on to može objaviti na temi.

Mislim da bi ovakav način pomogao da na fscu slušamo uvek nešto novo.

Svakako već sad svatko od organizatora ima tu slobodu da, shodno svojim afinitetima, iskroji temu s ograničenjima kojima želi. Svatko može kao organizator zabraniti domaće, učestale ponavljače i slično, ali sve je to okej s vremena na vrijeme, a ne da bude kao pravilo

Pa evo ja sam ove godine više ispadao nego što sam bio u finalu, a ispadao sam ja mislim uglavnom na temama gdje su bili zadaci koji mi nisu odgovarali.
1. Nepravda 2. Iz Srpske sam 3. Pobjeda je moja kad tad

Ali to je igra, nekad nemaš sreće sa zadatkom, nekad imaš priliku da na prvu znaš šta ćeš da šalješ i pokidaš bilo sa podrumarom (Chica Sobresalto #1) ili sa globalnim hitom (I Adore You #3)

Back