Ima li tema za Euroviziju 2026? Ako nema, kad će biti otvorena? Sad će biti puno čaja o tome tko će biti prisutan iduće godine i ako će ili ne diskvalificirati jednu državu
Pa možda bi moglo uskoro, ali hajdete prvo na TGZP. Zaigrajte i zapevajte i uz domaće hitove, između ostalog, pa će se možda i gospođa Srbijanka probuditi.
Meni se sviđa ideja u mojoj glavi da vratimo srboviziju gdje će se slati naravno isključivo samo domaće pjesme(ex-yu) i da imamo fsc na kojem će se slati isključivo strane pjesme, prije su domaće bile dozvoljene na fsc iako je srbovizija postojala, možda bi ovako napravili savršeni balans!? Možda je vrijeme da evoluiramo!?
Mislim da nije ni bilo pomena da će domaćice biti isključene sa FSC.
Ono pre je bio odličan balans, a rezultati domaćih pesama su tada bili drastično, drastično lošiji nego danas. To možda govori o želji ljudi da ih slušaju. Nemam neko drugo objašnjenje..
Mada menjaju se i forumaši, neki odlaze, neki dolaze... Generalno nije ista ekipa ljudi i nije isti muzički ukus članova foruma.
Ma kakva Srbovizija, nema od toga ništa. Pritom smo ispucali većinu pesama i nema potrebe da sad opet slušamo iste kad će da ostvare manje više slične plasmane.
Takođe, vraćanje Srbovizije bi obezvredilo učešća koja smo imali, a i bazu foruma bi pretrpalo što bi moglo da dovede do njegovog obaranja.
Neka se stavi na glasanje pa nek se odluči demokratski i ako neko želi da bude moderator za to takmičenje neka Miloš kao administrator i ostali moderatori odluče o tome ko bi to vodio.
Ne verujem da bi forum pao zbog toga xD. Ali se ne razumem u to pa eto neka bude da to jeste mogućnost ali msm da jedno takmičenje novo neće uništiti ništa i nikoga.
Ko ne želi da učestvuje slobodno neka ga ignoriše.
A i nisam siguran da bih se cimao oko Srbovizije sad, stvarno smo slali toliko domaćih pjesama i na stare SSC a i na FSC da ne znam više ni šta bih slao ali ako bude TGZP obećavam da ću učestvovati na povratku Srbovizije ahhaha
Vodi se priča o tome kako su novi forumaši promenili fsc i slično, a kad se pogledaju bodovi, statistike, komentari i razmišljanja, zapravo stari su ti koji podržavaju da sve ostane kako jeste. Može i postojeći fsc da se preimenuje u srboviziju što se mene tiče, a da se otvori druga tema za fsc.
Protiv sam toga da se, u bilo kojem scenariju, zabrane domaće pjesme na FSC-u. 288 izdanja je FSC tako funkcionirao i ne vidim nijedan razlog da se to mijenja.
To mi je otprilike besmisleno ko kad se jednom povela priča da se na FSC-u zabrane pjesme starije od 20 (?) godina lol.
Mišljenja sam da bi SSC rasteretio FSC jer bi se tako svima ispucala želja za domaćim pesmama, a uz to ne bih da se na FSC zabrani slanje domaćih pesama jer nema smisla stavljati takvo ograničenje. Samo će se to razvodniti postojanjem oba formata.
SSC može, ali nebulozno je zabranjivati domaće pesme na FSC-u samo zato što nekima smeta to što dobro prolaze. Ista se polemika vodila i sa pesmama iz 20.veka. Pustite ljude da šalju šta vole da slušaju i u čemu uživaju, prihvatite da ne može svaki plasman biti po vašem ukusu i sve će biti mnogo lakše.
Ja sam relativno nov na FSC-u i imam tek desetak učešća tako da nisam nešto upućen u sve. Samo hoću da kažem da ja lično nemam ništa protiv domaćih pesama na FSC-u, šta više drago mi je da ih ima. Nekako razbiju monotonost, a do sada nisam primetio da ih je na bilo kom izdanju bilo više od 8. Takođe ni oko te Srbovizije nisam nešto upućen, Ivana mi je juče ukratko objasnila i to takmičenje takođe deluje zanimljivo. Ako bi imali i njega onda mi je možda ok da nema slanja domaćih pesama na FSC, a opet ako neko baš želi da pošalje i tu ne vidim problem. A samim postojanjem i tog takmičenja bi se definitivno broj domaćih pesama na FSC-u sveo na minimum. i ne bilo potrebe za ograničenjem.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.