Predlozi i utisci o forumu

TGZP uskoro, kad mi prođe gužva oko posla i da odahnem od opterećenja tokom ESC sezone, privedemo glasanja za mis i mistera, pa tamo za desetak dana možda.

Što se igrica spasavanja i VS teme, videćemo. Dosta tih ponavljajućih pozstova zauzimaju prostora u bazi, a opet smo na kritičnom nivou. Prviremena mera opet može biti da ispraznim tabelu tako da neće moći da radi pretraga foruma od tog trenutka unazad, dok ne vidimo šta sa hostingom, budući da je trenutni i skup, a nema mogućnosti za više od 2 GB po bazi. Inače, juče sam uplatio godišnju licencu za forumski softver, tamo do maja 2026.​

Možda kao predlog da se obrišu teme tj postovi u temama kao što su: Ljubav, Navika i Panika, Kako se danas osećate, Offtopic. Da se isprazne. Tu ima i intimnih stvari koje su ljudi iznosili, verujem da bi neke postove i sami obrisali da to mogu.

Možda kao predlog da se obrišu teme tj postovi u temama kao što su: Ljubav, Navika i Panika, Kako se danas osećate, Offtopic. Da se isprazne. Tu ima i intimnih stvari koje su ljudi iznosili, verujem da bi neke postove i sami obrisali da to mogu.
Dobra ideja. Spašavanje uvek bude zanimljiva tema, šteta da se ne održi kao i VS.

Ne mogu da se brišu teme i postovi bez valjanih argumenata i u krajnjoj nuždi (npr. alo procenimo da nemamo drugog izbora u tehničkom smislu, radi uštede prostora). Stariji postovi ne mogu da se menjaju, jer je ranije dolazilo do zloupotreba. Savet je da razmislite šta želite da napišete. Ako se desi da baš neki post narušava nečiji životni tok, može mi poslati direktnu poruku sa obrazloženjem i biće razmotreno. U tom slučaju, poželjno je da se izmenom ili brisanjem ne poremeti tok diskusije (jedan od razloga zbog koga je mala verovatnoća da bude obrisano puno postova na nečiji zahtev).

Za pomenute igrice ćemo malo sačekati, ima vremena. Taman i da vam se slegnu utisci.

Ne vidm problem da se povremeno počiste spam teme, npr. na offtopic temi svi postovi stariji od godinu dana. Kad je već toliki problem sa prostorom ne vidim što bismo čuvali svih 800 strana bez veze. Tu se svakako ne narušava nikakva diskusija niti gubi bilo šta važno, za to valjda i postoji.

Ne vidm problem da se povremeno počiste spam teme, npr. na offtopic temi svi postovi stariji od godinu dana. Kad je već toliki problem sa prostorom ne vidim što bismo čuvali svih 800 strana bez veze. Tu se svakako ne narušava nikakva diskusija niti gubi bilo šta važno, za to valjda i postoji.
Takođe i “šta trenutno slušate?” tema koja verujem zauzima puno a svakako niko u tu temu ne ulazi sa preteranim razlogom, jedino ako želi da nađe inspiraciju šta da šalje na FSC.

Da li još neko ima problem, da kada lista forumsku stranicu da mu zabaguje i vrati ga na početak diskusije i to više puta. Da naglasim da mi se to desilo ISKLJUČIVO u temi “Eurovision week” i to kod dela gde listam odgovre sa linkovima pesama, i to mi se desilo više puta. Možda je bag zbog toga a možda je i zbog nečeg drugog? @Miloš savet?

Nisam uočio takvo ponašanje, ali ako se radi o stranicama sa dosta YouTube plejera ili npr. prva stranica u temi mis i mistera Evrovizije, gde se prikazuje dosta slika, moguće je da ako se skroluje naniže, a sve to se još nije učitalo do kraja, da vas može malo vratiti i to je normalno ponašanje.

Meni se to isto dešava ali samo u temi "Šta trenutno slušate" u ostalima nisam primetio. Verovatno je zbog mnogo postavljenih linkova sa Jutjuba. Ali ništa strašno, meni ne smeta.

Back