Razumem osecaj. Zbog prirode posla koji radim dodje mi da odem na odmor u neku sumu.Ja sam hteo Egipat, neka all inclusive priča, da samo pijem koktele u nekom hladu pored mora 24/7 i da me boli uvo za sve. Ali ako ne bude ove godine, biće sledeće sigurno, jer ne pamtim kad sam poslednji put otišao na odmor da odmaram. Uglavnom su to pešačke ture dok noge ne otpadnu i ja kažem bio sam na odmoru.Volim to, ali vreme je da stvarno odmorim.
Egzotika je uvek in, razmisljam o Maldivima na jesen ako budem imao pravo drustvoJos uvek se ne zna, nadam se da ce biti neka egzotika, ali tek na jesen.![]()
Mrmi, sve je lepo, ali kad nema tebe u kadru, nije potpun dozivljaj.Grčko selo Dhermi, u zaleđini Jonskog mora, južna Albanija.. Prelepo..![]()
Zelim vas ugodan odmor !Grčko selo Dhermi, u zaleđini Jonskog mora, južna Albanija.. Prelepo..![]()
E Marija Šarapova.. Psssst...Mrmi, sve je lepo, ali kad nema tebe u kadru, nije potpun dozivljaj.![]()
Mrmi, brinem za tebe da ne izgoris, meni nosic izgoreo ovih dana, vozila biciklu, pa nadrljala.E Marija Šaropava.. Psssst...![]()
Pa ova slika se moze uvecati, Mrmi se nije obrijao, aaaaaah... brada od 3 dana, aaaaah...Antički lokalitet Apolonia, kod grada Fier, centralna Albania..Vredi posetiti, jako lepo očuvano..
![]()