Putovanja

Gde se ide na more ove godine? Trebalo je na Krit, medjutim zbog incidenta nista od toga, pa cu sa drugarima u Kusadasi.

Da li neko planira neki Tunis, Egipat? Zahvalan bih bio za iskustva sa putovanja, po povratku :)

Ja sam hteo Egipat, neka all inclusive priča, da samo pijem koktele u nekom hladu pored mora 24/7 i da me boli uvo za sve. Ali ako ne bude ove godine, biće sledeće sigurno, jer ne pamtim kad sam poslednji put otišao na odmor da odmaram. Uglavnom su to pešačke ture dok noge ne otpadnu i ja kažem bio sam na odmoru. :D Volim to, ali vreme je da stvarno odmorim.

Hteo sam Tunis u septembru, ali ipak Albanija sad u julu.. :D

Jos uvek se ne zna, nadam se da ce biti neka egzotika, ali tek na jesen. 🤗

Ja sam hteo Egipat, neka all inclusive priča, da samo pijem koktele u nekom hladu pored mora 24/7 i da me boli uvo za sve. Ali ako ne bude ove godine, biće sledeće sigurno, jer ne pamtim kad sam poslednji put otišao na odmor da odmaram. Uglavnom su to pešačke ture dok noge ne otpadnu i ja kažem bio sam na odmoru. :D Volim to, ali vreme je da stvarno odmorim.
Razumem osecaj. Zbog prirode posla koji radim dodje mi da odem na odmor u neku sumu.

Jos uvek se ne zna, nadam se da ce biti neka egzotika, ali tek na jesen. 🤗
Egzotika je uvek in, razmisljam o Maldivima na jesen ako budem imao pravo drustvo 😄

Ufff Maldivi su super za odmor, takodje bih voleo da odem ali mozda kad budem jos malo stariji 🤣 Sada bih vise malo da kombinujem, dobar odmor i da moze negde na fino mesto da se izadje 🤭
Mislim da cu uskoro nesto da rezervisem, pa svakako obavestim 🤗

Sada sam video sta si odgovorio Petru, pa onda su za tebe Maldivi dobro mesto za odmor ☺️

Ja bih u 🇭🇷 naravno, ali sve što tamo vredi u julu i avgustu je stvarno preskupo..🤑

Pa prvo avio karte su leti preskupe, pa ti onda treba trajekt najčešće..
Pošto ne mogu da idem kolima, stvarno mi se ne ide busom u Hrvatsku, mada hajde i to bi moglo, ali i smeštaj koji vredi je preskup..
Evo na primer destinacije Mali Lošinj, Mljet, Korčula...
Nekoliko godina smo išli u Zaton Veliki kod Dubrovnika, jer tamo imamo prijatelje.. Ali ne mogu tako sad stvarno, treba mi odmor...

Porodično smo svake godine u Salentu, na jonskoj obali:
campomarinomaruggio.jpeg

Super je beli pesak neke egzotike, ali je često more plitko i onda treba dobro da se pešači da bi moglo da se pliva...

Jesam pristrasna prema Italiji i Pulji, ali Salento za mene ima najlepše more za svetu 😍
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Salento

Kilometri peščane plaže, tu i tamo sa malo stenja (koje daje normalnu dubinu mora):
https://it.m.wikipedia.org/wiki/Dune_di_Campomarino

Ako neko cilja fino letovanje u za neku pristojnu cifru i da nije dug put ukoliko zeli kolima ili busem, a pritom da ima sta i da obidje, preporucujem Tasos.

Antički lokalitet Apolonia, kod grada Fier, centralna Albania.. 👌Vredi posetiti, jako lepo očuvano.. :)

Attachments

• IMG_20230708_151913.webp
    IMG_20230708_151913.webp
    938.1 KB · Views: 22
  • IMG_20230708_152038.webp
    IMG_20230708_152038.webp
    620.7 KB · Views: 21
Grčko selo Dhermi, u zaleđini Jonskog mora, južna Albanija.. Prelepo.. :)

Attachments

• IMG_20230710_180637.webp
    IMG_20230710_180637.webp
    788.9 KB · Views: 18
  • IMG_20230710_180033.webp
    IMG_20230710_180033.webp
    1,023.3 KB · Views: 19
E Marija Šaropava.. Psssst... 🤫🤫🤫🤭
Mrmi, brinem za tebe da ne izgoris, meni nosic izgoreo ovih dana, vozila biciklu, pa nadrljala. :ROFLMAO:

Antički lokalitet Apolonia, kod grada Fier, centralna Albania.. 👌Vredi posetiti, jako lepo očuvano.. :)
Pa ova slika se moze uvecati, Mrmi se nije obrijao, aaaaaah... brada od 3 dana, aaaaah... :love:

• Haha
Reactions: Mrm
Back