Pravom muskarcu sve lepo stoji, ali heteronormativnost i dalje rak-rana Balkanskih fema sto se da videti po prilozenom.Pravi muškarac ne zavodi pikachu čarapama, nego bijelim adidas čarapama!![]()
Uopće nisam imao namjeru više ulaziti u daljnji offtopic, ali kad napokon počneš kroz svoje postove zaista emitirati vrijednosti o kojima neprestano trubiš, a kojih se ne pridržavaš ni najmanje, tad će neke stvari imati smisla. Isključiviji si od svih tih “heteronormativnih balkanskih fema”, al’ kontam da je napad uvijek bio najbolja obrana. Pozdrav od balkanske nefeme, zbogom i prijatnoPravom muskarcu sve lepo stoji, ali heteronormativnost i dalje rak-rana Balkanskih fema sto se da videti po prilozenom.
2016. je iskreno bilo osvezavajuce bez njih.Ja mislim da je ovo, barem na neko vrijeme, kraj Rumunjske na ESC-u. TVR boli briga za ESC, godinama maltene ništa ne ulaže u predstavnike i nastupe, interes za ESC i gledanost istog u Rumunjskoj je nepostojeća… Theodorov debakl će im čini mi se biti dobar razlog za povlaćenje
Al su nas spasili ispadanja budimo realni.Ta nesrećna pesma iz 2016. i nije bila loša.
Tebe da se pita na ESC-u bi iduće godine sudjelovalo manje zemalja nego u Luganu ‘56 xD2016. je iskreno bilo osvezavajuce bez njih.
Nisam na to mislio. Nego do 2012. redovni finalisti su bili bez ispadanjaTebe da se pita na ESC-u bi iduće godine sudjelovalo manje zemalja nego u Luganu ‘56 xD