ro Rumunija 2026: Alexandra Căpitănescu - Choke Me

Random potpuno. Ok je pesma za povratak, ali iskreno nisam ni najmanje oduševljen. Verujem da će ovo biti mnogo pitkije osetljivim ušima evropskih fanica od Lavine, te očekujem da bude u vrhu kod njih. A realnost je da će sa slabim stejdžingom verovatno završiti na nekom 21. mestu u finalu.

Jao jesu bas morali ovakvu pesmu da salju ove godine 🫩 ali svidja mi se

Ma ima da pocrkamo od fanica koje pojedu svaku bljuvotinu koja im se servira, džala džala, bangaranga itd. na koje se oduševljavaju ali zato ne mogu da prežive da od 35 pesama postoje dve koje ni nemaju veze jedna sa drugom al aj. Jedno je muški bend, drugo je solo pevačica. I ostale žanrovske razlike da ne nabrajam.

Drago mi je da je pobedila najbolja pesma. Nadam se da imaju dovoljno vremena da smisle kršten nastup ako već nisu do sada, nadam se da se bar nešto planiralo. Ova pesma to zaslužuje.

Ocekivana pobjeda. Dobra pjesma.

I stvarno kakve ovo veze ima s Lavinom?!?!? Apsolutno nikakve. A i da ima, ionako nisu isto polufinale, koga briga

Meni je ovo bolesno zbog teksta. Ne svidja mi se. Dobro peva.

Last edited:
Ove godine je degradacija u pesmama i ukusu fanova pošto kul ljudi bojkotuju ESC zbog jevreja 🥀

na konto pesme dobra je Chokerka, al nažalost previše vuče na Lavinu :p:ROFLMAO:

Meni ovo hladno debitira na prvom mjestu. Naravno, produkcija na njihovom nacionalnom izboru uvijek je užasna, tako da će to na Eurosongu izgledati puno bolje nadam se, optimističan sam. Ova pjesma bukvalno vrišti za nekim moćnim stagingom, bilo bi top kada bi angažovali Sergija Jaena da radi nastup jer ova pjesma to zaslužuje. Ono što bih rekao da ide u njihovu korist jeste taj mračni vajb po kojem su nekako oni i poznati na Eurosongu, tako da ne mislim da će biti šok momenat što Rumunjska ovako nešto šalje.

Back