sm San Marino 2025: Gabry Ponte - Tutta l'Italia

Mislim da će biti negde na sredini da li će proći ili ne. Zavisi od energije, ovo mi deluje ok

Poljska je 2018. sa DJ pesmom, uz svu dijasporu i u jednom od najlošijih polufinala ikada, uspela da bude na televotingu tek deseta. Čak i nastup deluje da će biti sličan. Ne bih ja bio optimističan za prolaz San Marina.

Jao meni žao da opet ispuše za finale, kao što bi mi bilo žao da Danska ne prođe ali Sissal je klasa za ovog.

Ма пролазин100%, ипак је то Габри

Ok, sviđa mi se kako je kadrirano ovo ludilo pred refen

Vokalno bolje nego što sam mislio, a ponavljam se, ovde mora publika da odradi svoje, biće druga priča uz reakciju publike, skakanje, mahanje zastavama. Slično kao za Bojanu, bez tog momenta djeluje prazno

Djeluje mi kao finalista koji prođe komotno u finale, tipa iz top 5, a onda u finalu osvoji do 20 poena.
Kao Teya i Salena, We are Domi, Imri

Paaa nije loše, svakako dosta bolje nego što sam očekivao. Izgleda da će kadriranjem dočarati energičnost pesme. Jedino što ja lično ne volim ovakav tip nastupa gde je DJ u glavnom fokusu i skače, luduje, miksuje na plejbek. To mi je više vajb za Exit, a ne za Evroviziju.

Bezveze mi je baš, miriše na flop. Ako i uđe, siguran sam u bottom 3.

Bilo bi smešno da Sanremo tizer pesma prođe bolje od viceprvaka Sanrema, tj italijanskog predstavnika, pa navijam za ovo da se kotira dobro.

Fino je ovo i može da se sluša i van konteksta ESC-a. Držim fige da izbori finale!

Мени Габри мало личи на Мајсту. Додуше олдер едишон.

Ма проћи ће у финале сигурно

Back