Sara Jo

Ništa posebno iskreno, više mi je filer za album no što je za singl ali ok

• Like
Reactions: Lux
Može ona puno bolje od ovakvih pesmica, definitivno mi se ništa posebno nije svidelo nakon “Muškarčine”. Album tu i tamo ali singlovi su mi bezveze.

Balkanski (i svi ostali) izvođači koji u 2025. i dalje u pjesme i nazive pjesama trpaju random španjolske izraze…. 🥴 Samo nemojte, pls

Ja nmg da verujem da su ova poslednja 2 njena spota njena, low budget i neinspirativno

Meni ovo deluje kao isforsirano uklapanje u neki mainstream, ajde prošli put joj je uspelo, ali džaba kad nije to ona, neće daleko dogurati sa ovim. Ako je već htela da se probije u mainstream uvek je mogla da se u vrsti u Nemam Vremena Za To/Lava/Bez Sna/Mili zvuk koji joj je dobro prolazio, ovo je baš slabo, ovo zvuči kao nešto što Edita objavljuje zadnjih par godina, znači sve flop za flopom.

• Like
Reactions: FFM
Чуо сам само исјечак на Инсти и не морам више, баш без везе, али ајде, боље је можда да избацује пјесме чешће па ће тако прије убости хит који јој је потребан. Поквариш ми сан је фино прошла на друштвеним мрежама, ова ће се заборавити за 7 дана

Ona je jedna od onih riba koje kada promene frizuru promeni i ličnost… Cuo sam da ona tužaka njene hejtere, a sta ce drugo da radi kad joj muzika bas ne ide :/

Вријеме је да се врати на стари изглед, много јој боље стоји

Nepopularno misljenje ali 'Pokvaris mi san' mi je jedna od boljih pop pesama koje su izasle ove godine kod nas, svidja mi se. Daleko od toga da je neki masterpiece ali generalno mi bas prija

Ovu novu nisam jos cuo

Iskreno baš loše, a na osnovu prvih 10 sekundi spota sam pomislio da će biti nešto nostalgično, letnje. Jedna od onih pesama koju kad čuješ nemaš potrebu ponovo da je pustiš. Promašaj.

Back