Serije

Prvo što mi pada na pamet:
The Chestnut Man
A Nearly Normal Family
Black Butterflies
Unbelievable

Sve je na Netflixu i sve su mini-serije. Imam obeleženih naslova koje još nisam gledao, a vidim da Deadwind hvale.

Može neka preporuka za serije (krimi, triler, misterija)? Neko rešavanje ubistva, otmice, nestanka i tako to... Ne znam šta da gledam 😌
Yellowjackets 👌🏻
(ne pokriva baš sve što tražiš, ali je savršena)

Može neka preporuka za serije (krimi, triler, misterija)? Neko rešavanje ubistva, otmice, nestanka i tako to... Ne znam šta da gledam 😌
Welcome to Eden, Triptych, Behind her eyes, Revenge, Who killed Sara? How to get away with murder, recimo to

Okej je serija meni samo. Prežvakana tematika trista puta.

Vrv je neko spominjao ali - Jutro ce promeniti sve. Prosto mi je neverovatno da je RTS uspeo uraditi nesto poput ovoga, zavrsio sam je u dva dana.
Okacili su celu seriju na svoj yt kanal koga zanima.

Ako vas zanima nešto slično sa takvom tematikom, preporučujem da pronađete mini veb seriju #SamoKažem na YouTube-u, i da je pogledate, možda vam se bude svidela. Mislim da je dovoljno 2 sata da se odgleda iz cuga

RTS je već jednom kačio serije iz sopstvene produkcije na YT, pa ih naprasno sklonio. Onda se isti sadržaj pojavio na Planeti plus, gde je pretplata 600 rsd. Ne znam da li ljudi uopšte znaju da taj striming postoji lol. Neke domaće filmove sa tog sajta su sada uvrstili u besplatni bioskop na regularnoj Planeti.

Last edited:
Mislim da postoji više od godinu dana, ali nisam video da se reklamira. Čini mi se i da se pravi zaseban profil, što mi je potpuno glupo.

Totalna glupost, to je trebalo da ostane na Planeti kao premium deo.

Back