Serije

Nakon 3 godine 💀 serija Squid Game počinje sa drugom sezonom 26.12.

Na Netflixu se pojavio interesantan kratak doku serijal o Zodijaku, tj. o čoveku koji je bio glavni osumnjičeni i za kog su mnogi u istrazi verovali da je ubica.
(This Is the Zodiac Speaking). Ima već dosta sadržaja na tu temu, ali ovde je interesantno predstavljeno to kako se podudaraju aktivnosti tog lika i sva ubistva. Ukoliko vam se dopao Finčerov film iz 2007. onda i ovo preporučujem.

Dečko i ja smo se maksimalno navukli na dokumentarce, mislim da smo u poslednjih mesec dana odgledali sigurno 10. :D Ide i taj na listu.

Počeo da gledam i ja Sablju, zanimljivo da je ovo zbog cele te tematike dozvoljeno RTS-u uopšte.

Počeo da gledam i ja Sablju, zanimljivo da je ovo zbog cele te tematike dozvoljeno RTS-u uopšte.

I ja sam se zapitao to. Stvarno me čudi. Ne štedi serija nikoga. Bar mi se čini tako.

Rekao bih da je to ipak dovoljno prošlo vreme, i da su svi opasni akteri u toj priči ili preminuli ili pogubljeni, a da su ostali samo k*njatori, tako da nema ko da pravi problem sa ovim

'Ajde to, ali razne paralele mogu da se povuku s današnjim načinom na koji funkcioniše vladavina prava u Srbiji, to se nije promenilo od 5. oktobra. Stanje medija takođe, čak je danas još gore.

Hrabrost bi bila da su umesto Šešelja pustili izjavu bivšeg predsednika Tomislava Nikolića koji je zloslutno rekao da prenesu Đinđiću da je i ''Tito pred smrt imao problema sa nogom''. Glavne mafijaše i bitange su pohapsili i zatvorili, ali pojedini koji su na bilo koji način bili deo tog miljea, ideološki ili kriminalno, danas vedre i oblače političkom scenom. Još jedan dokaz da smo kratkog pamćenja.

Btw, seriju je otkupio Max za prikazivanje u centralnoj i istočnoj Evropi.

Zna li neko kada na Maxu izađe epizoda Sablje?

Istekao mi NetTV Plus pa nisam mogao sinoć lajv da gledam na RTS-u :(

Serija je dobro snimljena, samo mi na momente bude previše pozadinskih informacija o imenima, funkcijama i sl. pa mi treba vremena da ukačim šta i kako, a recimo dosta toga pamtim iz tog perioda.

Progutao sam prvu sezonu u danu 😂 Fenomenalna je serija

The Great Hulu Originals GIF by HULU

Izgleda da se radi na nekom reunion-u serije Malcolm in the middle.

Mnogo bih voleo!!!

Sada gledam neku seriju na Netflixu tursku i spomenuše mene 😂

Attachments

• image.webp
    image.webp
    154.9 KB · Views: 13
Back