Serije

Nova epizoda From …

Vrištim na Tabitu koja pizdi na Ethana što se sprema za Viktorovu sudbinu 😂

Jesu izasla Rajnera Targerijen jbt cekam ih kao da cekam Atilija iz Nocne Marijane da padne sa slapa

Slab početak treće sezone HOTD. Serija je postala toliko vizuelno ružna za gledanje i scenario je hot mess. Malo mi je muka od ovih nepo baby holivudskih scenarista koji misle da mogu da napišu bolju priču od autora i koji nasilno pokušavaju da naprave da srednjovekovni svet fantazije oslikava njihove stavove i privilegovan život u Los Anđelesu.

Pogledaću još ovu sezonu, ali se polako gasim.

Ko želi da pogleda zapravo dobru seriju, preporuka za Succession 👏🏻

Finale je bilo ekstra, spasilo cijelu sezonu. Još sam pod dojmom.

Najjači momenti

Aegonov im alive i šamarčina, vidi se da će biti još veći luđak u zadnjoj sezoni

Helenina smrt i činjenica da je Alisent izgubila dvoje djece u jednoj epizodi

Ipak, ne mogu se oteti dojmu da je moglo malo bolje, ali sve u svemu 8.8/10 za treću sezonu

Meni dobra treća sezona i ako žalim za nekim momentima koji se nisu prikazali a bili su u knjizi. Opet, uspeli su sve nekako da uklope pa verujem da će tako uspeti u 4 sezoni sve lepo da privedu kraju.

Finale dosadno. Sezona kao sezona bolja od druge, lošija od prve. Battle of Blackwater mi je i dalje najbolja epizoda sa bitkom iz ove franšize (GOT S2).

I dalje ne mogu da se naviknem na to koliko je vizuelno ružna serija. Renira mi je jako slab i nezanimljiv glavni lik, navijam da propadne.

Serije
Back