Serije

Meni se dopadaju zapleti, mada vidim da ima i komentara da su previše nafilovali priču.

Završio sam Sablju i tako me prožima neki odvratan osećaj, i bes i tuga i sve jedna negativna emocija. Koliko god odredjene stvari bile fikcija, i previše je istina.

I ja sam juče odgledao poslednju epizodu, i sve vreme dok sam gledao, držao me neki gadan osećaj. Koliko je sve korumpirano oko nas i nesigurno, i evo dve decenije kasnije, nije nešto bolje po tom pitanju. Korupcija nam je glavna društvena boljka, na svim nivoima, a vlastima je uglavnom lakše da se uortače sa ljudima sa druge strane zakona, nego da pokušaju da je iskorene makar delimično.

Ko prati seriju Tehran - treća sezona počinje da se emituje 9.12. na Kan TV u Izraelu, a ne znam da li će i Apple TV izbaciti epizode jer su oni i zahtevali da se emitovanje pomeri zbog rata u Gazi. Glavni gostujući glumac ove sezone je Hugh Laurie.

Serija je odličan špijunski triler, uprkos tome što je (i bez sadašnjih okolnosti) u osnovi 'mi smo dobri-a vi loši momci' priča, kao i svaka američka npr.

Super je serija, ja se zaglavio u drugoj sezoni jer mi presporo teče radnja za moj ukus lol

Ja odgledao deo prve sezone, i onda sam sam sebi spojlovao celu seriju do kraja zbog klipova na tiktoku koju su mi iskakali svuda pa sam ih sve odgledao, pa nemam volje da odgledam kad već znam sve, ali je savršenstvo 😍
Mada i slično nekim drugim stvarima koje sam ranije gledao, ali to ne umanjuje na kvalitetu 👏🏻

Sad gledam TV Time, ja sam zapravo stao na S03E07. Jeste treća sezona odlična, ali iskakale su druge stvari. Odgledaću čim stignem.

Da li se možda nekome desilo da vam nestanu serije sa liste na Netflixu? Jednostavno, navodno je nema više u katalogu, ali kada se izlogujem pokaže mi da je naslov dostupan. Nije u pitanju ni 404 greška do geo dostupnosti, nije do pretplate, već jedina opcija koju dobijam je 'Remind me' kada se sa linka serije ponovo logujem?

Izgleda da su neke naslove izbrisali, pa sad najavljuju njihov povratak lol

Ja bukvalno plaćam netflix ni za šta u zadnje vreme, više ga koriste ljudi kojima sam dao pristup nego ja 😂

Doduše čekam sad novu sezonu Squid Game pa ajde to ću gledati. Inače i mene strašno nervira što brišu naslove.

Back