Serije

Imam PTSD nakon poslednje epizode Belog lotusa.

Serija neverovatno uspeva da me uvuče u svaku scenu do nivoa da se osećam kao da sam tamo s tim likovima, pa mi sve bude neprijatmo kad pričaju jer se osećam da ih prisluškujem a oni ne znaju da sam prisutan 😭

Kakva serija bože gospode

Meni ne smeta sto je Snejp crnac, to mi je realno nebitno za pricu, nego sto je toliko zgodan. To mi se nikako ne uklapa u njegov lik, ali hajde da vidimo sta su smislili. Ne bi me cudilo da je skroz drugacija dinamika.

A White Lotus mi je top iako mi se ova treca sezona malo presporo razvija. Prva i ovonedeljna epizoda su mi najbolje.

From me raznosi, ceo vikend sam proveo gledajući seriju, još par epizoda treće sezone mi ostalo.
Dugo mi je bila na listi i nikako nisam stizao da krenem da je gledam, počeo prošle nedelje i danas završio drugu sezonu. 😂 Od The Walking Dead i Supernatural nijedna serija me nije toliko vukla na bindž. 🤣 Brutalna serija stvarno.

Ooooooduševljen sam jer su obnovili The Chestnut Man sa našom Danicom Ćurčić za drugu sezonu. Doduše, izlazi tek 2026, ali vredi čekati jer je u pitanju jedan od boljih skandi trilera u poslednje vreme. Preporuka onima koji nisu gledali, a vole takav žanr.

Inače, kada smo kod Danice i Danaca, u maju na Netflix stiže nova mini-serija The Reserve, a atmosferom podseća na TCM.

Poslednja epizoda White Lotus-a...

Očekivao sam više od ove epizode obzirom da je sa sledećom kraj sezone. Ali volim što apsolutno ne mogu ništa da pretpostavim kako će da se zarši, ko umire, ko preživi. Mislim da Tim, koliko god celu sezonu kontemplirao samoubistvo, neće biti jedan od leševa na kraju.

Inače, kada smo kod Danice i Danaca, u maju na Netflix stiže nova mini-serija The Reserve, a atmosferom podseća na TCM.
Ne znam kada su tačno seriju preimenovali u Secrets We Keep, ali skroz je ok za gledanje ko voli nordijske trilere/misterije. Prati uobičajeni šablon. Epizode nisu dugačke, ali se ne primeti da je zbrzano. Možda mi malo ne stoji poređenje sa The Chestnut Man koje sam naveo, jer je ta serija ipak znatno napetija.

WL 3 mi je skroz ok, iako nisam imao posebna očekivanja nakon raspleta u prethodnoj sezoni. Dopada mi se što svaka sezona ima drugačiji vajb, iako je u osnovi sve oko zapleta manje-više isto.

Pogledala sam konačno queen's gambit i sad mi se po ceo dan priviđaju šahovske table. Mnogo sam se vezala za lik Beth Harmon i sad sam tužna jer znam da ću teško opet naići na ovakav masterpiece.

Dobili smo novi trio. Zadovoljan sam, dečica su slatka i izgledaju kao što su opisani u knjigama. Želim im puno sreće, životi će im se promeniti preko noći 👏🏻

View attachment 34704

I ja sam za sada zadovoljan. Nadam se da će serija zapravo biti dobra i verna knjizi i materijalu a ne da bude korišćena samo da bi se što više novca zaradilo.

Back