khm... gleda li neko Heated rivalry? I šta mislite o ovoj seriji? Baš me zanimaju vaša mišljenja..
a inače sam i fan serije Stranger things opasna serija. opasna.
Pre nedelju dana sam dobio preporuku da pogledam tu seriju, a razlog je sto volim filmove, serije sa sportskom tematikom. Nisam odmah znao da je i sa gej tematikom. Nije mi prvi put da sam gledao neki gej film, seriju i ono sto mi se ne svidja, a i ovde, sto se potencira na seksu. Imam utisak da, kada je neki gej film u pitanju, prvo se razmislja kako ubaciti seks, pa sve ostalo. O nekim temama, problemima i sl. se stavlja u drugi plan. Za razliku od drugih, ovde su se bar pozabavili sa nekim pitanjima. Ne znam sta bih smeo da pisem ovde u smislu da ne bude spojler.
Ono sto mogu reci da mi se dopada kako je odglumljeno. Dosta uverljivo. Ono sto mi se ne svidja, a to je vremenski period desavanja i nema mi tu tecnost, vec neko preskakanje. Meni je bilo tesko da se povezem sa likovima i da ih upoznam. Jedino 3. epizoda ima tu neku tecnost, ali mi, za sada, nema nekog posebnog smisla zasto je snimljena. Ako je to zbog te jedne scene u 5. epizodi, moglo je bez toga. Mozda ce u drugoj sezoni da ima vise smisla.
Mislim da je moglo ovo sve da se napravi u recimo 3 epizode, jer prve 4 epizode su mogle stati u 2, a poslednje 2 u jednu. Najvise me je zainteresovalo u poslednje 1 i po epizode, kada sam dobio odgovor na neka pitanja (uopsteno), kao i kako se neko nosi sa time sto je gej i pri tom je poznata licnost.
Ako izuzmem seks scene i vremenski raspon desavanja (i ostalo), mogu reci da je dobra serija i da vredi pogledati. Iako mi je dobra, nesto ne verujem da cu ispratiti narednu sezonu/e.