Serije

Čekao sam da izađe i poslednja sezona Stranger Things, pa da konačno krenem da gledam. Zarekao sam se da neću više počinjati nijednu seriju dok ne izađu sve sezone, jer me neopisivo smara ta pauza tokom koje mi se desi da zaboravim određeni deo radnji. Vidim da su pomešani komentari za ovu poslednju sezonu, ali generalno mi trailer baš obećava.

Hoću sigurno, trenutno završavam Breaking bad, ST je prva sledeća na spisku.

Isto preporuka, ludilo je serija. Malo je sporiji uvod, odnosno veći deo prve sezone, ali u kom smeru i kojom dinamikom se priča razvija, gotovo je nerealno. Imam još 5 epizoda do kraja, ali ako se završi onako kako slutim, mislim da će mi sigurno biti u top 3 najbolje serije ikada.

Uživaj Đole, i ja bih sve dao da iskusim ST prvi put i to u cugu.

I ja sam neko ko mrzi da čeka nove sezone i u većini slučajeva izgubim interesovanje za seriju ako je pogledam pa čekam nove epizode, ali ova serija se iščekivala vrlo rado 🤣

Iju nisi Dark gledao 😲

To je već potpuno neki drugi nivo je*anja u mozak. Moraš da budeš ful sckoncetrisan i prisutan dok gledaš ako želiš da skapiraš :D

To me i drug pitao juče

šta si gledao ako nisi dark

A moram da radim na fokusu i koncentraciji, ubija me doomscrolling nekad 😂

Sve preporuke za Dark. Ona je dokaz koliko serija može da bude dobra kad se radnja i kraj isplaniraju od početka. Pomenuo sam u nekom od prethodnih komentara koliko je kraj serije značajan za njen legat i opšti utisak koji ljudi imaju o seriji. Ovde je kraj fantastičan i najbolje ocenjena epizoda je poslednja 😁

Meni se dosta dopala i 1899. koju su napravili isti ljudi. Priča je imala fantastičan potencijal, ali ju je korpo kraljevi Netfliksa otkazali i ostavili na klifhengeru.

Meni se nije nešto dopala 1899, odgledao sam je, ok je, ali nije me oduševila pretjerano

Sad je .. 4.44 h.. 14. januar .. započinjem ovaj post. poslednje epizode Stranger things odgledao sam 7. na 8. januar..i dalje sam pod utiscima, raznim, još se sležu, emocije me drže, poslednje dve epizode sam isplakao.. i to tako traje evo do ovog trenutka. pa jbt, pratim i van serije to njihovo drugarstvo i povezanost, i mi koji ih posmatramo i pratimo od I sezone 2016. god. heeej, pa 10 godina su u našim životima! ne stalno, ne svaki dan, jednom u godini, ali dovoljno da nas uvuku u njihov svet, dovoljno da vidimo kako rastu, kako se razvijaju, kako postaju odrasli ljudi.. ljubav, prijateljstvo, požrtvovanost, simpatije, sve ono čemu treba da težimo i da negujemo u našim životima. to je moja vizija sveta u kome želim da živim. i u ludilu realnosti, pored sve borbe i gubitaka koje život nosi sa sobom, ova serija i ovi likovi i ovi mali veliki glumci su dašak tog sveta i ja mu se rado priključujem. i dok vam ovo pišem odzvanja mi u glavi pesma koja je obeležila i seriju i scenu sa mojim najomiljenijim likom - Max! da, odzvanja, ona, kate bush. preko slušalica.. bez vokmena, na telefonu, nema veze, taktovi kreću, odzvanjaju i tamo sam..u tom univerzumu. hvala im, hvala braći dafer i svima.. pa i vama.. što ih volite, i što ih osećate, i što razumete taj svet. i tako znam da nisam jedini i da nisam sam. ❤️

Pogledao sam dvije (mini)serije iz 2026. godine, adaptacije istoimenih romana - „Run Away“ (Harlan Coben, 2019) i „His & Hers“ (Alice Feeney, 2020).
Obje su odlične, a Run Away je već u prvoj sedmici zabilježila 12,7 miliona pregleda i završila u Netflix Top 10 na globalnom nivou.

Back