si Slovenija 2024: Raiven - Veronika

Nisam rekao da je sve lose, naprotiv, ima jako lepih pesama ove godine u NF sezoni. Samo sam rekao da nista ne ocekujem od SLovenije, jer je to jedna od retkih zemalja iz koje mi se apsolutno skoro svake godine ne svidi pesma. Mozda ona Dremeljka iz 2008. godine je imala ok pesmu, ostalo uzas. Ali mozda me stvarno iznenadi ove godine, videcemo.

Ne bi pobedila Helena dve godine zaredom, pobedio bi Lordi svakako lagano..

Što se tiče predvidjanja, glupo je reći već sada da su sigurno 18. a 3 zemlje izabrale pesme, tek kada sve zemlje izaberu svoje pesme, onda počnite sa licitacijom na forumu, sve zavisi od konkurencije.

Kad razmislim jedina nepravda koju osecam sto se tice Slovenije je sto Maja Keuc nije bila u top 10. Prosle godine se kao nesto ocekivala od strane fanova, ali nastup nije bio nista posebno, pesma je bila ono ok, preterivalo se sa pokazivanjem harizme pa je delovalo fejk. Sebi da je bila kao na emi bili bi mi zao sto nije u top 10, a ovako mogu da razumem.

Joker Out ista sudbina kao Lukac, fanbait koji je totalno flopovao kod prosečnih gledalaca

Zaista si velikodušan. Ja ne znam zašto pratite NF sezonu, ako vas sve toliko smara i sve je loše, a pritom pojma nemamo šta spremaju.
Pritom ta pljuvacina bez da smo i culi pesmu.

Sebi definitivno jeste bio posljednji ozbiljniji pokušaj Slovenije, mada mi je i pjesma iz 2015. lijepa.

Bas je bila spontana prica, a top 15 rezultat je veliki uspeh za zemlju poput Slovenije.

Ne znam zašto su esc fanovi opsednuti sa Raiven. Meni je riba prosek i pored raskošnog glasa. Jbg.
Neću odmah da pljujem, čekamo danas pesmu pa tek onda ide rafal. :devilish:

Spremni smo da nas Veronika sve počupa danas :coffee:

jusup-jusup-i-veronika.gif

Back