Mozda je se sad upoznala s melodijskom linijom pa izbaci nesto slusljivoTacno. Uzas.
Obožavam tvoj britak i ubitačan jezik..Mozda je se sad upoznala s melodijskom linijom pa izbaci nesto slusljivo![]()
Voljena je bila, na forumskom glasanju je zavrsila u top 5. Meni je to najdraza evrovizijska pesma svih vremena.Meni je recimo Sebi divna pesma. Ne znam kako je tekla rasprava na forumu te godine, ali sam (bio) ubeđen da bi virnuli u top 10 da je u pitanju neka druga zemlja.
Baš ću opet pogledati nastup. Svidelo mi se što su stidljivi, nije mi bilo ništa usiljeno i ideja nastupa mi je lepa. Možda je bilo intimnije na EMI, ali svejedno je pesma divna.Oni su meni bili super na emi, ali na evroviziji mi nije bila to ta magija. Delovalo je kao da ce da prsnu u smeh.
Bukvalno Doris BizeticMozda je se sad upoznala s melodijskom linijom pa izbaci nesto slusljivo![]()
Naravno, jer je nije pevala tvoja Helena Paparizu."Sebi" po meni jedna od precenjenih pesama na ESCu. I to 15. mesto je previse
Kraljica nad Kraljicama, ceo svet je njen.Naravno, jer je nije pevala tvoja Helena Paparizu.
Podrška!!!Kraljica nad Kraljicama, ceo svet je njen.![]()