si Slovenija 2024: Raiven - Veronika

Po meni je Maja Keuc zaslužila pobedu 2011. ali evrovizijske nepravde se redovno dešavaju, šteta što se to desilo Sloveniji. Neka evrovizijski jača zemlja bi sa istim paketom lagano završila u top 5.
Ne verujem da će Veronika nadmašiti Majinu pesmu, to će se jako teško desiti, ali imam neki čudan osećaj daće mi se baš dopasti pesma.

Oni su meni bili super na emi, ali na evroviziji mi nije bila to ta magija. Delovalo je kao da ce da prsnu u smeh.
Baš ću opet pogledati nastup. Svidelo mi se što su stidljivi, nije mi bilo ništa usiljeno i ideja nastupa mi je lepa. Možda je bilo intimnije na EMI, ali svejedno je pesma divna.

Maja Keuc i Maraaya moji pobednici tih godina."Sebi" moj broj 3 te godine! sLOVEnia! ❤️

"Sebi" (2019), "Carpe Diem" (2023), "Hvala, ne!" (2018) i "Here for You" (2015) top 4 u random redosledu

"Disko" mi je bio guilty pleasure, ali u kontekstu EMAe. Nisu trebali da biraju to za ESC, previše su mladi i pesma je bukvalno demo.

Bolje da su uzeli "Mim pravil" ili "All In" koji su bili te godine, sa te dve bi sigurno bili odlepljeni sa poslednjeg mesta.

Kako je cuveni Teri Vogan rekao 2006. kad je nastupala sa "Mambo", steta sto se i ove godine ne takmici, da bude prva koja bi pobedila dve godine za redom. Inace Slovenija je zemlja koja kakve pesme salje, i dobro da ubode nekad finala. Jako precenjena zemlja. Ove godine mozda jedno 18. mesto u finalu, al hajde da joj dam sansu i cujem prvo pesmu.

• Haha
Reactions: Mrm
Back