si Slovenija 2024: Raiven - Veronika

Bolja mi je pesma nego sto je bila na prvo slusanje, ali i dalje nisam odusevljen i iskreno se nadam da sjajne pesme i one koje ce mi ove godine biti zaista favoriti tek dolaze.

Mislim da će se Sari Jo svidjeti ova pjesma hahaha

Definitivno nije isti fazon kao Muškarčina, ali imaj taj vokalni dio na kraju i naravno tekst. Sarina pjesma je ipak neki drugi fazon.

Meni je ovo daje Franka Batelic - Crazy vibe. Spot super i predzadnje mjesto u polufinalu
Pri tome Franka ne izgleda jezivo, ali doduse, ona nije imala ni nastup 😂

Za mene je sličnost jedino u iskakanju iz kalupa. Sarina mi je malo više pitkija, a ova više dramatična. Ali, idu lepo jedna uz drugu 🥰

Za mene je sličnost jedino u iskakanju iz kalupa. Sarina mi je malo više pitkija, a ova više dramatična. Ali, idu lepo jedna uz drugu 🥰

Mislim da ni Sarina pjesma nije odmah legla ljudima, sjećam se kako su neki pisali da je previše alternativno i rizično za Eurosong, pa je onda vremenom postala glavni favorit.

Petre, u pravu si!
Black Girl Magic GIF by Identity

Meni bi se pjesma svidjela i bez spota. Jednostavno je pjesma "upalila" kod mene. Pjesma koja ti je ili hit ili miss. Ali vizuelni prikaz na Evrovizijskom nastupu će biti ključan za uspjeh ove pjesme. Grčka npr. mislim da je imala baš moćnu pjesmu 2018. i onda nisu u suštini ništa uradili oko live nastupa.

Prelepo, evo sa wiki:

In 2015 she graduated in solo singing and continued her music education at the Ljubljana Academy of Music (solo singing - opera), where she graduated in 2018 in the class of Professor Alenka Dernač Bunta and enrolled in a master's degree in solo singing with Professor Pija Brodnik. In 2021 she received her master's degree in solo singing - opera.

Meni se Kaos nikad nije svideo, nisam razumeo hajp oko Kaosa, dobro je što tad nije otišla, ovo mi je definitivno njena najbolja pesma.

Ja volim tu pesmu, ali ovo je definitivno bolje i skuplje.

Back