KONSTRUKTOR
Ekspert
Bolja mi je pesma nego sto je bila na prvo slusanje, ali i dalje nisam odusevljen i iskreno se nadam da sjajne pesme i one koje ce mi ove godine biti zaista favoriti tek dolaze.
Petre, u pravu si!Ne mora niko da misli kao ja, ali ta drama na izabranih 5 pesama mi je smešna i imam pravo da to napišem, pa poslušajte svoj savet i prihvatite to mišljenje sa kojim niste saglasni.
Za mene je sličnost jedino u iskakanju iz kalupa. Sarina mi je malo više pitkija, a ova više dramatična. Ali, idu lepo jedna uz drugu![]()
Petre, u pravu si!
Jel ona pevala u toj emisji večeras uživo?
Ako nije, onda tek ovo ostaje vrlo otvoreno...ona ima dosta probelma vokalno...biće ovo čupavo...
Raiven je operska pevačica valjda?Ne znamo jos lajnap ovogodisnjeg ESC-a, ali tvrdim da je Raiven jedan od najpismenijih vokala na ESC ove godine. A pritom nisam njen fan.
Istina, ja spot ni pogledao nisam LOLKako je to spot naterao ljude da im se svidi pesma? Ja pogledao spot par puta i prešao na spotify, i slušam samo pesmu evo na repeatu već.
Ne znam da li je školovana, ali zna da peva operu.Raiven je operska pevačica valjda?