si Slovenija 2024: Raiven - Veronika

2020. sam jedva prežalio što ova pesma nije pobedila na Emi. Imao sam priliku da pričam sa ovom devojkom, to jest preko poruka i stvarno je predivna kao osoba, rekla je da se više ne bi prijavljivala iz razloga što je bilo nekih malverzacija na toj EMI, makar se ne bi prijavila u Sloveniji. Kaže da je Ana bila grozna prema njoj i ponašala se jako umišljeno i arogantno. Inače devojka priča nas jezik jer joj je majka iz Bosne.
Meni bilo isto krivo sto pesma nije pobedila te godine na emi ova pesma Line Kuduzovic je pesmetina u odnosu na Vodu .

Meni se nisu dopale ni jedna ni druga, ni Ana ni Kuduzovićka..a što se rezultata tiče, nemam osećaj da bi potonja napravila išta bolji..

Hoćeš li i za PZE reći isto, nakon 2 godine ako bude tako, ili je to mali niz prema tvom poimanju?
Naravno da neću, zato što je PZE:

1. Podigao rejtinge gledanosti same ESC zato što se narod pita

2. Uvek ima zavidan kvalitet i neizvesne rezultate, samim tim primamljiv za gledaoce (osim u slučaju Hurricane, izuzetak koji potvrđuje pravilo)

3. Od kad smo povratili festival svake godine prolazili u finale. Nekad eksperiment prođe dobro (Konstrakta), nekad ne (Luke). Slovenci sa svojim ispadcima nisu eksperimentisali sa zvukom već slali nešto što je jasno bez šansi u startu

4. Popularizovao gomilu izvođača koji nisu ni pobedili, već samim svojim pojavljivanjem na festivalu napravili neko ime od sebe

Da li EMA ima neke od tih faktora? Ne znam, nisam Slovenac, ali čini mi se da ne.

Meni se nisu dopale ni jedna ni druga, ni Ana ni Kuduzovićka..a što se rezultata tiče, nemam osećaj da bi potonja napravila išta bolji..
Pa ne bi zato što te godine nije bilo ESC xD

Soklička je imala godinu dana da napravi pesmu, ko zna šta bi neki drugi izvođač na njenom mestu (npr Lina) napravio do tad.

ne uliva mi ta ništa baš, iskreno..ništa ružno, samo kažem kako osećam...pogotovu sa takvom njanjavom bojom glasa...

Lina je strašno talentovana, ne sumnjam da bi se potrudila. Možda se u budućnosti oproba sa Švajcarskom s obzirom da sad tamo živi.

2020. sam jedva prežalio što ova pesma nije pobedila na Emi. Imao sam priliku da pričam sa ovom devojkom, to jest preko poruka i stvarno je predivna kao osoba, rekla je da se više ne bi prijavljivala iz razloga što je bilo nekih malverzacija na toj EMI, makar se ne bi prijavila u Sloveniji. Kaže da je Ana bila grozna prema njoj i ponašala se jako umišljeno i arogantno. Inače devojka priča nas jezik jer joj je majka iz Bosne.
Ana stvarno i deluje kao hladna kučketina.

Ana ima FANTASTIČAN vokal, ali se meni lično pesme nisu svidele nikako...

I treba razdvojiti festival od izbora za Evroviziju, bar ja smatram da to nije isto. Primer festivala - San Remo, FiK; primer nac. izbora - EMA. Ako je svrha takmičenja za čiji se konkurs objavi da se izabere predstavnik države na Evroviziju, meni je skroz legitimno da ukoliko televizija smatra da je bolje otkazati ga, interno nekog odabrati od pristiglih prijava, i tako sačuva novac koji bi se trošio na ekranizovanje izbora, pogotovo ako se tokom preslušavanja neko izdvoji, kao što je Raiven verovatno. Ne ulazim sada u priče o nameštanju jer ne znamo ništa oko toga, ali skroz razumem slovenačku televiziju.

Lina takodje imala slabu pesmu za ESC, svakako bi Slovenci izvisili sa bilo kim da je bilo ESC te godine.

Lina je imala tu jednu pesmu za JESC 2015. i to je to, ovo nije konkurentno, proslo bi losije od Franke koja je bila 2018.

Jel vi imate demenciju? ESC 2020. se nije desio, pesme za 2021. su se menjale, Lina bi imala drugu pesmu, a u svakom slučaju je veći potencijal neko mlad ko se bavi modernom muzikom i potencijalno može da donese nešto dobro nego neko poput Ane koja je uspela da se vrati sa još gorom pesmom.

Pa više ih je žiri zakidao nego publika ustvari.Publika samo 2022.

• Like
Reactions: Mrm
Kao što vi možete da prognozirate da bi prošla ok, tako i ja mogu da kažem da mi ta Lina ne miriše na dobro, nebitno da li je 2020., 2024., 2050. godina... A demenciju nemam, nije mi dijagnostifikovana.. Jbg.. :)

Kakva demencija, očigledno niste pažljivo pročitali i shvatili moj komentar.

Naravno da znam da nije održano takmičenje a to sam i napisao, da se zbog korone nije održalo takmičenje, ali sam napisao da se održalo to takmičenje da je ona izabrana kao pobednik te godine na EMI da ne bi napravila ništa.

Stvarno ne znam šta nije jasno u mom komentaru, ili ne čitate, ili niste razumeli, već je najlakše odmah vredjati i obrecati se, a da niste čak ni pročitali post.

Back