si Slovenija 2025: Klemen - How Much Time Do We Have Left

Nakon ponovnog gledanja nastupa, ipak bih prednost dao Klemenu. Jes mu dosadna pesma, ali July je baš loša, ništa inovativno niti zanimljivo, a loše i zvuči.

July je navodno bila bolesna. Možda su i to uzeli u obzir kad su glasali jer ne znam što bi s onim pevanjem bila u superfinalu.

Ajde bar je pobedio bolji paket od ta dva, no biće teško stići do finala u Bazelu.

Bolje nego ona falsetupokusaju July ali ovaj ..da je neko drugi otprvao pesmu bolje bi bilo...nekako covek bez ekspresije

Meni je fina pjesma,ali mislim da će mu samo Hrvatska dati bodove.A i već vidim da će ga producenti staviti na broj 2 u polufinalu.

Nisam razumio hype za July Jones ali njezin nastup je barem bio dobar za Eurosong. Ovako nešto Cipar nonstop šalje i bez problema odu u finale

Ali dobro, ništa od Slayvenije ove godine. Ionako ću pare potrošit na Raiven koncert u Zagrebu idući mjesec, a u polufinalu ne moram glasati za susjede nego za moje Poljske gene i Justynu (sad kad mi i oni sabotiraju njenu pobjedu ko Slovenija July, i Crna Gora Baryak chile-)

Back