rs Srbija 2022: Konstrakta - In corpore sano

Nije ni to lako, treba da te rangiraju u top 10 od 26, a ima po pet članova žirija, baš mi nešto deluje teško, možda me osećaj vara, ima dosta dobrih vokala ove sezone, sa težim vokalnim deonicama, ali zavisi i od sastava samog žirija...
Mrmy, kad ćeš naučiti da ESC nisu Sunčane skale ili Melodije Istre i Kvarnera?

Ali kompozicije su nam bile baš slabe, ili loše komponovano, ili starinski, još plus jezik..
2016. je bila dosta dobra i vokalno, tad je mogla malo bolje proći..
Bojana Stamenov i Hurricane su bile vokalno dobre, ali kompozicije su bile jako, jako slabe...

Mrmy, kad ćeš naučiti da ESC nisu Sunčane skale ili Melodije Istre i Kvarnera?
Ne kažem čoveče samo vokal, moramo biti realni za kompozicije i da li su dobro rađene ili su starinske/moderne.. Iskreno i stajling nam je bio slab uglavnom...
Ove godine je najbolje tu nema šta, da se ja pitam ja bih je stavio oko 10. mesto, ali sagledavam kako žiri glasa, i osećaj mi je da ovo nije jury friendly numera, za visok plasman, ali opet kažem možda je pogrešan osećaj..

Nbc GIF by The Voice

Ne znam zasto, ali ja sam ubedjen da ce ziri jako lepo reagovati na nas ove godine.nesto mi govori da ce se dosta njih pronaci u ovoj pesmi😃

Mi ovdje razbijamo glavu kako će glasati pet Poljaka ili Španjolaca koji će sjesti tamo i pričati o vremenu, hrani, putovanjima i sličnim u tom trenutku posve prikladnim temama i pred kraj žiri probe se sjetiti da actually trebaju ocijeniti pjesme. Briga njih za vokal, kompoziciju, moderno i nemoderno

Mrm, šta je za tebe dobra kompozicija?
Zavisi id žanra..
Pošto smo mi samo pop slali, Bojana Stamenov - "Beauty never lies" zasigurno ne.. 🤷‍♂️ O tekstu da ne govorim.. A tad smo išli sa engleskim, pa se i to moglo gledati kod žirija..

Ako moze od @Mrm jedna naša pesma (nevezano za ESC) izdata u poslednjih 5,6 godina po njegovom ukusu, hvalaa

Da li pričamo o kompoziciji ili produkciji? Ta dva nisu ista. Bojanina pesma je imala lepu zamisao što se same kompozicije tiče.

Mi ovdje razbijamo glavu kako će glasati pet Poljaka ili Španjolaca koji će sjesti tamo i pričati o vremenu, hrani, putovanjima i sličnim u tom trenutku posve prikladnim temama i pred kraj žiri probe se sjetiti da actually trebaju ocijeniti pjesme. Briga njih za vokal, kompoziciju, moderno i nemoderno
A koji će im biti kriteriji onda kad budu upisivali bodove?
Čemu onda sve to? 🤷‍♂️

Da li pričamo o kompoziciji ili produkciji? Ta dva nisu ista. Bojanina pesma je imala lepu zamisao što se same kompozicije tiče.
Auuu..
Nemam dalje ništa da kažem zaista..
Pohvaliću joj vokal..
Ni engleski akcenat nije tako loš bio..

A koji će im biti kriteriji onda kad budu upisivali bodove?
Čemu onda sve to? 🤷‍♂️
To treba pitati nekog od njih. Samo ti pokušavamo objasniti da žiri ne glasa po principu “uh, što dobro pjeva ova/j”, što su i dokazali milijun puta i stoga je posve naivno time se voditi prilikom predviđanja kako će oni glasati

Auuu..
Nemam dalje ništa da kažem zaista..
Pohvaliću joj vokal..
Ni engleski akcenat nije tako loš bio..

Pa evo ti prilike da mi objasniš, očito se razumeš u proces stvaranja muzike više od mene.

Back