rs Srbija 2022: Konstrakta - In corpore sano

Pa evo ti prilike da mi objasniš, očito se razumeš u proces stvaranja muzike više od mene.
Ne želim, zašto bih bio dalje izlagan podsmehu od strane Petra..
Smeju se mojim komentarima, vređaju ostavljaju slike.. Nema potrebe zaista..zajedljivo, neprijateljski nastrojeno, zašto bih dalje diskutovao na taj način.

Ako ćeš ponuditi smišljeno ili stručno (ne znam šta si po vokaciji) mišljenje na temu, neće te niko izagati podsmehu. Na deset tema već pokušavam da dobijem odgovor od tebe šta smatraš kvalitetnom kompozicijom.

Na Meet & Greet-u je Konstrakta rekla da će biti subtitle, sad da li je to rekla nadajući se da će srediti ovo do tad ili će možda stvarno biti na neki drugi način, videćemo.
Možda sam ja gluva, ali mi se čini da žena kaže "some titles", ne "subtitles" na 12:12...

Ja i dalje nisam totalno shvatio nacin na koji ziri glasa, kako, zasto i kome.. Jedino sigurno je sa su naklonjeni Svedskoj i donekle Australiji i Malti ostalo moze i ne mora biti.. Nije ni samo do glasa, ni samo do pesme, ni nastupa.
Evo kad smo baš kod Bojane Stamenov,
Norveška - Mørland and Debrah Scarlett "A Monster Like Me" te godine je dobila u finalu 163 poena žirija, a Bojana Stamenov 34 poena istog, uzmi sada i poslušaj te dve numere, samo poslušaj muzičke elemente obe kompozicije, a onda pogledaj vizuelno oba nastupa iz finala, udubi se u oba stajlinga..
Mislim da će ti mnoge stvari biti jasnije..

Litva 2017 je pet puta bolja kompozicija od Bojane Stamenov, tekst 10000000 puta bolji...

Izvolite sada, smejte se, uživajte, hranite duše.. :)

Što si na kraj srca tako? 🙁

Ovaj forum je jedna velika sprdancija, nemoj da ti se živci dižu ovdje, ovdje živce odmaramo

A ona pukla kod žirija. Žiri uglavnom u sam vrh stavlja dobre vokale. Mada se desi i da neke čudnije pjesme budu u vrhu. Npr nikad ne bih rekao da će prošle godine biti druga kod žirija u polufinalu ili Češka 2019 da će biti prva u pf.

Što si na kraj srca tako? 🙁

Ovaj forum je jedna velika sprdancija, nemoj da ti se živci dižu ovdje, ovdje živce odmaramo

Sve je u redu, ja vas lično dirati neću..

Imalo bi više smisla ako uzmeš u obzir kako su birali kadrove na PZE, ne bi se ne videli u pozadini, a širi kadrovi bi sjebali koncept.

Back