rs Srbija 2022: Konstrakta - In corpore sano

Da, osetila se malo trema u pocetku ali ne utice mnogo na krajnji utisak. Mi smo oguglali na ovaj koncept a mnogi ce tek sutra prvi put videti i cuti sve i bice im vrh. Nije ni trebalo nista menjati sa PZE, samo prilagoditi sceni u Torinu sto je uradjeno dobro.

Prevod se isto odlicno uklapa, jedino mi je zal sto nije prevedeno "nemam knjizicu" i "Megan Markl" a inace je sve kako treba.

Sutra jedina neizvesnost koje ce nas prozvati po redu.........pa otom-potom :D

Mislim da se bila usrala od žirija i da je to trajalo sve do prvog refrena dok nije skontala da je svakako već kupila publiku 🙈
Ne umem da predvidim uopšte kako će žiri da reaguje ovo, neće je patosirati ali neće je ni dići u nebesa, sve ostalo između je moguće.
Da je podrze kao Shum i Russian Woman prosle godine i bicu zadovoljan 😃

Tacno ali nas nisu unistili kako sam se plasio. Kolaric je izvukao stvar.

Nema onih kretenskih kadrova iz nekog coska gde se vidi publika sto izgleda kao finale Zvezda Granda 2007e

Ti kadrovi su mi ubili nastup grcke juce

Da, osetila se malo trema u pocetku ali ne utice mnogo na krajnji utisak. Mi smo oguglali na ovaj koncept a mnogi ce tek sutra prvi put videti i cuti sve i bice im vrh. Nije ni trebalo nista menjati sa PZE, samo prilagoditi sceni u Torinu sto je uradjeno dobro.

Prevod se isto odlicno uklapa, jedino mi je zal sto nije prevedeno "nemam knjizicu" i "Megan Markl" a inace je sve kako treba.

Sutra jedina neizvesnost koje ce nas prozvati po redu.........pa otom-potom :D
A "uvećana slezina"? 🤣

Pa ono, mogu da im budem zahvalan što nas nisu uništili, ali biram da ne budem jer je 2022. godina i to je Italija, a ne Moldavija. Jadno lol

Ma ide ona u TOP 10 lagano.

Drzi paznju non stop nastup.

Steta sto nije nastupila u nekoj normalnoj zemlji. U Holandiji prosle godine bi to sve izgledalo jos bolje.

Ja mislim da ćemo se stvarno na kraju boriti sa Moldavijom za 10 mesto

Pa Megan Markl valjda svi čuju pa nema potrebe pisati, a što se tiče knjižice, išlo se da objasne suštinu a ne na bukvalni prevod.
Istina, pa meni je više muka od svih prepametnih stranaca koji se ubiše da istaknu kao omg she's criticizing the healthcare system in her country and standing up for the artists who don't have the medical insurance in Serbia kao da su otkrili Ameriku, ono jbt žena priča o mnogo univerzalnijim životnim i filozofskim stvarima od te. Knjižica i osiguranje su lokalni keč za nas, za šire od naših prostora je odlično da guraju opštije poente, i neka ovaj selektivni indirektni prevod posluži tome.

Ja računam da ne može gore od HRC da prodje već samo bolje i već ima više poena od HRC s obzirom da je Crna Gora tu i generalno vidim više ljudi da glasa za ovo nego za njih što je.

I kakva Moldavija top 10 molim vas saberite se.

Ma ako ima pravde iz prvog pf samo Grcka i Holandija mogu biti ispred nas. Naravno bice i Ukrajina.

Onda tu dodamo Svedsku, UK, Italiju i Spaniju.

I to bi bilo to.

Back