rs Srbija 2022: Konstrakta - In corpore sano

Ja iskreno nisam ocekivao nesto mnogo drugacije od nastupa sa PZE, tako da je meni ovo super, odlicna nadogrqdnja odlicnog nastupa. I dalje verujem u jako dobar plasman, jer milioni ljudi ce ovo videti prvi put i sigurno ce biti u soku sta su upravo videli.

Nisam očekivao ni ja ništa mnogo drugačije od PZE, čak su i rekli da nastup ostaje isti.

Moldavija je daleko od favorita publike, kad sam video da je Kirkirov u areni sve mi je bilo jasno.

Mocna je cela pesma, ne samo taj zadnji deo....ne gradi se dobar rezultat na jednom delu pesme.

Ja nisam pao sa stolice, sve je to lepo, ali moraće kockice još da se slažu za jednocifreni plasman. Videćemo koliko publika može da izvadi stvar ako žiri usere.
Ajde sad reci, sta treba da se desi, da i njoj stave jednog bika na scenu, Svedska svake godine ostavi identican nastup, i ne padam na dupe vec 5 godina, pa dobro prodju.

Mocna je cela pesma, ne samo taj zadnji deo....ne gradi se dobar rezultat na jednom delu pesme.
Bas to, nekako mi je wow momenat kad shvatis u cemu je u poenta cele pesme.

Istina, sve je moćno, nego taj zadnji deo zakucava + meni se doslovno javlja da će specifično prevod tog celog kraja da je gurne malo ka gore na kladionicama nakon nastupa u polufinalu. Jer tu će da bude onaj efekat vizuelno moćno + AU ZNAČI O OVOME PEVA.

Ocekujem da nakon nastupa sutra skocimo minimum u top 5 na kladionicama. To je neki minimum.

Meni je bolje nego svi potencijalni pobednici ove godine. Niko od njih nema nista unikatno, sve vec vidjeno, a za ovaj paket se to ne moze reci. Da ne spominjem naravno "glavne favorite" opet jer oni to nisu zbog pesme i nastupa.

U svakom slucaju, prvo da overimo finale pa otom-potom.

Back