rs Srbija 2022: Konstrakta - In corpore sano

Kažu da nam EU za sad nije lupila packu zbog Rusije kako nas ne bi približila Moskvi, tako da to što kažeš ima smisla.

Možda bacim svoje predviđanje plasmana danas. :o

Ma bože samo nek smo doživeli da makar poneko van Srbije onako rendom na jedan sekund samo i pomisli na hipotetički scenario da pobeđujemo, makar posle odbacio tu opciju

Čim se Olivera ovoliko uzjebala i čim su se toliko posvetili organizaciji nastupa i svega mislim da ima realnih šansi da se družimo u Beogradu sledeće godine. A odavno ESC nije bio u ovom delu Evrope

E a nije mi jasno, koja li je tajna (zdrave kose) Oljinog odlaska u Torino koji se spominjao ovde? Kao pozvana da ode, ovo ono.
Mislim, je l' to kao nije uobičajeno da urednici nacionalnih emitera odlaze s delegacijom na ESC? Je l' možda nije za Srbiju uobičajeno? Je l' to neka čast, vanredno dobra situacija, anyone?

Ne znam, znam samo da je rekla da do sad nije išla, jer, realno, nije član delegacije zvanično (ako griješim, ispravite me), tu su Anja i Duška kao šefice. Možda će biti neki sastanak, nešto posebno, što ranije nije bilo, bilo za Srbiju ili generalno zemlje učesnice.

Čim se Olivera ovoliko uzjebala i čim su se toliko posvetili organizaciji nastupa i svega mislim da ima realnih šansi da se družimo u Beogradu sledeće godine. A odavno ESC nije bio u ovom delu Evrope
Kad smo kod toga, koliko bi nas izašla organizacija ESC-a, da li bismo se držali proseka od 20 i kusur miliona evra ili bi ekonomski tigar odnosno republička Vlada odrešila kesu?

Ma nećemo pobediti, ali ako bi se održavalo kod nas, zavisi od ekonomskog stanja u tom trenutku, i situaciji u svetu. Ako bi domaćin bila hala sportova u Kraljevu, bili bi i niži troškovi.

aj sad pogledajte ovu listu plasmana i procenite koja se pesma, ono, bas izdvaja. ta je pobednik.
ok, cekamo jos par zemalja al ono... ajde.. igramo se..

Stvar i jeste u tome što se ove godine ni jedna pesma ne izdvaja kao apsolutni favorit. A to dokazuju i kladionice koje forsiraju Ukrajinu (zbog politike), Italiju (kao domaćina) i Švedsku kao Švedsku. Tako je bilo i u Grčkoj gde je Ana bila favorit pa na kraju pobedi neko treći. Ove godine će isto tako da pobedi neko treći. Dakle mi. Dosta rasprave

Iako lično smatram da možemo pucati i na višu poziciju od ove, mislim da je trenutno ovo najrealnija projekcija. Ipak, do maja ima vremena (2 meseca) pa su sve opcije i dalje na stolu.

A ne bih se žalio ni na 9. mesto, to bi bio naš najbolji rezultat od 2012. i treći najbolji rezultat sveukupno (četvrti ako računamo i državnu zajednicu

Konačno smo se uspentrali na 19. mesto na kladionicama, taman sam se pitao da nisu pokvarene. Sve vreme se zelenimo, tako da pretpostavljam da ćemo se još popeti u narednom periodu.

Da, izgleda da ćemo uskoro preteći grozomorni San Marino i mislim da nam je to to od rasta do proba.

Back