rs Srbija 2022: Konstrakta - In corpore sano

Meni je neopisivo drago što je nastao ovoliki hajp... Javljaju mi se ljudi koji ne prate Evroviziju uopšte, ljudi koji su čitali tekstove na sajtu, a ne poznajem ih, na poslu se samo čuje "biti zdrava". Čak sam uspeo da napravim i foru u Dnevniku... Kakav god rezultat bio, ovo je mnogo važno za ESC fandom u Srbiji i verujem da ovo još nije ni vrhunac onoga što nas očekuje u narednim godinama...

Kreator kostima Uraganki je na tw napisao da 'jedva čeka da Konstrakta upozna Anju i Oliveru'... S obzirom na to da su imali razne frke oko kostima prošle godine i da je jednom rekao da su Hurikankama mnogo bile vezane ruke zbog RTS-a ne mislim da je ovo rekao u pozitivnom tonu...

Kontam da je više ciljano na to koliko će se Konstrine želje uvažavati ne toliko za sam kostim

Bogami, vrlo je moguće da je ovo najpodržavanija predstavnica Srbije još od Željka 2004.
Ja zapravo mislim da ima vecu podrsku nego Marija i Zeljko. Narocito oko Zeljka je bilo dosta pljuvacine i osporavanja.

Bas sam bio sada na nekoj sedeljci i pustali naravno teske narodnjake. I neko iz sprdnje pusti Konstraktu i cela soba krene da igra onu koreografiju haahah

Žena je jednostavno legenda i to je to. Bukavlno me strah sta dolazi nakon nje sledece godine jer ovo niko ne moze da nadmasi. Mada sam isto mislio i prošle godine a hajp oko Uraganki deluje smesno naspram ovoga. Ovo je nacionalni trans hahah

Ovde nema šta da se dira, sve je spremno, dok je za njih 3 baš bila strepnja kakvi će i kostimi i koreo biti, budući da smo samo imali ONAJ spot.

Što se hajpa tiče, tati neki stariji rođak poslao vic kako na Manjači sjede neki ljudi i kaže jedan drugim De mi reci, ljudino, koja je tajna zdrave kose Megan Markl? I onda smo u autu smišljali krajišku verziju pjesme svi zajedno 😂

Odličan osjećaj, stvarno.
Jedva čekam da vidim prvi nastup pred ESC publikom i njihovu reakciju i tapšanje

Italija neka opet pobedi i onda Sara da ide sledece godine da joj se ostvari zelja da nastupi u Italiji 😭😭😭

Ma ko zna sta je tu bilo, ja imam informacije da je cika Zoki zatezao jako oko placanja.

Back