Pa nijeSamo da podelim moje oduševljenje da je Konstrakta 13. na Oddscheckeru upravo!

Pa nijeSamo da podelim moje oduševljenje da je Konstrakta 13. na Oddscheckeru upravo!
Pa najvise zbog toga sto smo bili sami u polufinalu.Pa cemu uopste paranoia I prosle godine? Finale je bilo sigirno cim su pobedile na Beoviziji
Uf da bas se brzo menjaJeste bila kada je on to napisao. Tamo je manji broj kladionica u preseku, pa nešto više varira, pa čas budemo 13, čas 21. itd.
Mene i dalje bas brine kako ce nastup da "prevedu" a da se ne upropasti cela eatetika, ako vec ne moze titl na pesmu :/ eurovision fanovi gledaju snimke sa titlom jelte, ne znam kako ce to izgledati nekom rendom gledaocu bez titla. Ali mislim svakako da je finale realnoUfff... Znaci mogu da pratim opusteno kao 2019. Nema sekiracije, nema nerviranja, nema paranoje za razliku od prosle godine.
Pa najvise zbog toga sto smo bili sami u polufinalu.
Ja prošle godine nisam brinuo mnogo, naročito ne nakon proba.Ju čemu paranoja prošle godine, pa Zokijevi anđeli su bile sigurni finalisti otpočetka, posebno nakon proba... Pritom su tolike budalaštine tamo pravile da nije bilo mesta za sekiraciju
Isto, sad mi je veća strepnja da li će se prebaciti polufinaleJa prošle godine nisam brinuo mnogo, naročito ne nakon proba.