rs Srbija 2022: Konstrakta - In corpore sano

Jeste bila kada je on to napisao. Tamo je manji broj kladionica u preseku, pa nešto više varira, pa čas budemo 13, čas 21. itd.

Jeste bila kada je on to napisao. Tamo je manji broj kladionica u preseku, pa nešto više varira, pa čas budemo 13, čas 21. itd.
Uf da bas se brzo menja 😅 nema veze, jednom bila, biće opet!

Ljudi, Konstry je definitivno otvorila novi profil na ig. Zapratite Konstrakta. Djuric

Ufff... Znaci mogu da pratim opusteno kao 2019. Nema sekiracije, nema nerviranja, nema paranoje za razliku od prosle godine.
Mene i dalje bas brine kako ce nastup da "prevedu" a da se ne upropasti cela eatetika, ako vec ne moze titl na pesmu :/ eurovision fanovi gledaju snimke sa titlom jelte, ne znam kako ce to izgledati nekom rendom gledaocu bez titla. Ali mislim svakako da je finale realno 😊

Pa najvise zbog toga sto smo bili sami u polufinalu.

Nismo mi skoro nikad bili sigurni otkako su uvedena dva polufinala. Samo su Željko (2) i Milan Stanković (5) bili u top 5 u polufinalu. Ostali između 7. i 10. mesta, ali češće bliže toj donjoj granici. Baš da vidimo kako će Konstrakta proći, sve je moguće.

Pa svakako mislim da ima svoju draž kad strepiš oko prolaska svoje zemlje. Tipa švedskim fanovima mislim da je skroz dosadno pratiti polufinale u kojem je Švedska, ono, nikakve napetosti. Ili prošle godine Ukrajina, ostalo jedno mjesto u finalu, svi se tresu a oni sigurno kao pa dobro, znamo da smo mi hehe

A uvek bude koliko toliko napeto, čak i kad si skoro siguran da ne može biti drugačije, kada krene prozivanje, nije svejedno. Npr. Bojana Stamenov je ostavila sjajan utisak, čak je posle polufinala i skočila na kladionicama, bila u top 10, a ispostavilo se da je u polufinalu bila 9, i to sa samo 1 poenom više od desetoplasirane.

Evo i neki gejmer iz Luksemburga, koji inače retko radi reakcije na ESC pesme, prokomentarisao "In corpore sano". Definitivno privlači pažnju :giggle:

Ja sam prosle godine bio opusten, ali postojala je odredjena doza straha posto se mislio da nece svi bopovi proci u finale, kad ono...

Ja sam bio siguran I za Hurricane I za Nevenu da ce u finale.

Za Balkaniku sam mislio isto kada su izabrani ali kako se blizio ESC a mi lose stajali na svim poljima mislio sam da ipak ne.

Za Tijanu sam isto mislio da ce u finale ali su se ocekivanja topila kako se blizio ESC

Za Tijanu i M3 sam znao da ispadaju. Ostalo sam znao ili pretpostavljao da prolazi, a najveći fejl mi je bio što sam očekivao top 10 za Nevenu.

Ja sam mislio da ce Sanja Vucic da se bolje plasira.. Nekako mi je taj ESC ostao u najruznijem secanju od svih i nekako tacka posle koje stvarno nemam isti entuzijazam za takmicenjem..

Ja sam za Nevenu bio uveren da lagano prolazi i jako me je nerviralo sto je na kladionicama bila u bottom 5.
Za Tijanu sam nakon prvog slusanja rekao da ce tesko do finala, ali sve zavisi od nastupa ( a kraju je stvarno i zavisilo).
Za Bojanu Stamenov sam strahovao iako sam znao da ce pokidati.
Za Balkaniku slicna situacija kao kod omikrona.
Za Sanju bio uveren da ima sanse za top 5 u finalu hahahhah verovatno smo se svi osvestili te godine.

Back