rs Srbija 2022: Konstrakta - In corpore sano

Posto nas cesto isprati sreca sa zrebom za pf, sta mislite, kako bi Srbija prolazila da je bila u suprotnom polufinalu?

2009: imala bi nesto vecu sansu, slabije pf a i CG, Mkd i Sui su bile tu
2010: verovatno bismo prosli ali sa neke borderline pozicije, jer je drugo pf bilo znatno jace
2011: ne mogu da pretpostavim jer je bas bio haos od godine, sve se razlilo
2012: naravno da da
2013: nema sanse, koliko se secam drugo je bilo cak i jace
2015: verovatno isti scenario, prolaz sa borderlajna
2016: copy paste 2015
2017: mislim da bi opet bila ispod crte, jos vise tipski slicnih pesama
2018: rutinsko ispadanje
2019: bili bismo izmedju 9. i 11. mesta u drugom pf
2021: proslo bi se slicno kao i iz drugog pf, taj neki fazon

Ma samo je taj konstrakta povezan sa njom, sve ostalo je nebitno, ili su pravili neki fanovi predstavljajući ih lažno kao zvanične.

Last edited:
Evo cisto jedan primer ove nakazne drzave

Mirkovic gostovao kod Andjusa, sportskog "novinara". Ovaj ga je zvao da bi ovaj prosuo sve svoje bljuvotine, koje, iako su bile usmerene po Sari Jo, zavrsile su po Konstrakti jer je pobedila.

Negde oko 15. minuta smo dobili optuzbe kako je ICS okultizam i satanizam (na jednoj od najgledanijih televizija u drzavi u udarnom terminu), dok pricaju o tome kako "to nije u skladu sa pravim vrednostima". Na kraju price, provlace kako Konstrakta gostuje samo po opozicionim televizijama i da je u tome kljuc.

S obzirom da su obojica hapseni i da su bili u pritvoru, zelim ovim govedima dugu robiju i da sve nakaze nalik njima, nasmrkanom, "srbskoj majci" i ostalima zavrse tamo gde treba i sjasu ovom narodu sa grbace.

Ne pamtim da me je nesto trigerovalo u ovoj meri.

Pa svi tamičari su se stvarno super poneli i Sara i Angelina i Zorija. I Konstrakta toliko dostojanstveno nosi pobedu. Sve super i čarobno realno.

Mislim kad je nešto zasluženo i čisto kao suza, realno.

I Coby i Bojana su podržali Konstraktu. I Kon i Marija Mikić, realno svi.

Nešto mi miriše da u Torinu neće tako lako da se plasira ovo, bojim se da ne bude samo fan favorite, i da ispadne u polufinalu... :/

Back