rs Srbija 2022: Konstrakta - In corpore sano

To je singl u digitalnom formatu. Nije ona još izdavala kao solo izvođač.

Konstrakta jedan od najvećih aplauza dobila na konferenciji za medije u Tel Avivu

LtMgCmx.jpg

Ali kakva razlika Ana u običnoj situaciji i na sceni. Van scene mirna, stidljiva, 'neupadljiva', stoji sa strane, ne reaguju mnogi na njenu izjavu danas... I onda samo stane na scenu i počne da pjeva, i ljudi u transu. Pregotivne su mi obe te strane, naravno, i koliko mi je drago što dobija ovoliko pažnje i uspjeha 👏👏👏

Ako nam Španci sad ne daju neke poene, ništa nismo uradili. Dosta pozitivnih komentara od strane njihovih fanova. A i Izrael bi mogao da udeli koji poen. Kod Nevene mislim da su više bile domaće reakcije, u smislu lepo peva, scena izgleda lepo, ali bez nekog hajpa koji se ovde dešava sada, a potencijalno može da se desi i u maju.

• Like
Reactions: FFM
Nadam se da će Izraelci poneseni ovim emocijama da glasaju u maju i da dobijemo i od njih bodove haha

Mislim da je dobro što se odlučila za ovakav performans, jer esc koncerte gledaju uglavnom fanovi a pošto je bilo neočekivano i razlikovalo se od nastupa na PZE, tim pre je došlo do reakcija kakvih možda ne bi bilo da je nastup bio poput već poznatog. Bilo bi zanimljivo da u Madridu bude drugačiji i od ovog.

Back