rs Srbija 2022: Konstrakta - In corpore sano

Znači Zagreb sutra, Madrid u subotu. Vjerovatno će i kod Amidžića ići prije odlaska u Torino, tu će taman još javnost i dijaspora da je upoznaju, iako mislim da svi već znaju ko ide i koja pjesma, ali nije na odmet da je opet vide. Nikad nije kasno isto nije loše da posjeti, pošto je tu sve, sumnjam da će više ići preko granice do maja

Ja odavno nisam ovoliko verovao u dobar rezultat. Ako je publika ovde ovoliko odlepila na ovaj nastup zamislite koliko će odlepiti u Torinu u velikoj areni ufffff 🤩🤩

Znači Zagreb sutra, Madrid u subotu. Vjerovatno će i kod Amidžića ići prije odlaska u Torino, tu će taman još javnost i dijaspora da je upoznaju, iako mislim da svi već znaju ko ide i koja pjesma, ali nije na odmet da je opet vide. Nikad nije kasno isto nije loše da posjeti, pošto je tu sve, sumnjam da će više ići preko granice do maja
Nije na izmet 😂

Ko je nastupao posle nje hahahah

Attachments

• Screenshot_20220408-112652_Twitter.webp
    Screenshot_20220408-112652_Twitter.webp
    45.7 KB · Views: 39
Michael Ben David valjda ume da se snađe sa vodom :)

Primeti se na prvi pogled, al reko mozda i nije koliko su ljudi sinoc otkacili na Konstry

Spustite očekivanja bar za nijansu. Čak i da je sve idealno, ne očekuje valjda neko da reakcija na sapun i pranje ruku bude kao kada neko postigne gol u finalu Svetskog kupa, neka zemlja dobije organizaciju Olimpijskih igara ili predsednik sleti na Mesec. Nadajmo se da će biti dobrih reakcija i da ćemo biti primećeni i bitni većini.

Back