rs Srbija 2022: Konstrakta - In corpore sano

Konstrakta i komičarka Marina Orsag, koja se takmiči u šouu "Zvijezde pjevaju" na HRT-u, u kome će naša predstavnica večeras nastupiti.
Šou se emituje na HRT 1 od 20:10 - 21:45, a Konstraktin nastup bi trebalo da bude tokom glasanja za nastupe takmičara.

k8q0mxE.jpg

A evo je i sa Markom Toljom, članom žirija "Zvijezde pjevaju". Marko će inače nastupiti na Beogradskom proleću, u duetu sa Bojanom Stamenov.

TdHhTH9.jpg

Hoće li dozvoliti emitovanje programa na teritoriji Srbije? Znam da se neki sadržaji odmah blokiraju

Nema nikakve blokade. Normalno se emituje šou.

Sviđa mi se što Konstrakta uvek smisli nešto drugačije. U Tel Avivu peškiri umesto članova hora, a večeras izgleda više lavora.

Meni su Zvijezde Pjevaju predosadne. Plus će im pretpostavljam sad dosta da padne gledanost jer je počeo Masked Singer na RTL-u.

Je l' ovo neka nova verzija, nešto mi jače zvuči melodija :D

Je l' ovo neka nova verzija, nešto mi jače zvuči melodija :D
Provalio sam šta je - nisam dovoljno slušao studijsku revamp verziju jer je nema na Spotify-u.

Baš je bila lepa!

Odlični su bili. Taman dovoljno novih detalja da bude sveže, a da se ne naruši osnovni koncept.

Može li Kosta Mushu da se ubaci u anketu za Mistera da imam za koga da glasam?
Baš je taman 🥰

Odlična! Najbolje je kad sjedi i kad se njezina faca i pokreti snimaju, ništa to ne mijenjati. Kad hoda mi je bezveze i nije mi se to svidjelo u Izraelu.

Back