rs Srbija 2022: Konstrakta - In corpore sano

Konstrakta na koncertu nosila skuplju odevnu kombinaciju nego na PZE.

Torbica iz koje je izvadila sapun je domaćeg brenda M-ishka, i košta 22.800 dinara.

4QqLYPa.jpg

TIfFdaO.jpg

Zasto imam osecaj da ce Konstrakta u Torinu na pocetku nastupa da isto drzi peskire u rukama i da ih deli back vokalima? Svakako je dobro da u zavrsnici bude onaj performans sa lavorom i sapunom, ali mislim da bi u prvom delu pesme moglo da bude nesto osmisljenije i dinamicnije.

Zasto imam osecaj da ce Konstrakta u Torinu na pocetku nastupa da isto drzi peskire u rukama i da ih deli back vokalima? Svakako je dobro da u zavrsnici bude onaj performans sa lavorom i sapunom, ali mislim da bi u prvom delu pesme moglo da bude nesto osmisljenije i dinamicnije.
Ne bi bio prvi put da na esc koncertu neko pokaže svoju koreografiju. Možda i nastup počne tako što sedi blizu ekrana.

Pa da, možda sjedne tek pred prvi refren, a do tad hoda oko pratećih. Mada je meni PZE nastup odličan i ne bih ništa mijenjao osim poslednjeg dijela, tad bi mi bolje bilo da se vidi kako podiže ruke i izgovara ono sve na latinskom kao u TA dok na ekranima idu fraze na engleskom u crvenoj boji i svjetla trepere

Rekli su da ne menjaju koncept nastupa tako da poprilično sam siguran da će ostati sedenje i pranje ruku kroz ceo nastup, kao što i treba.

Pa može da doda jedino to sa rukama na kraju, ali da šeta pola pesme sa peškirima bi bio veliki fejl, treba da ostane to opsesivno pranje ruku kroz ceo nastup

Pa eto, odrazilo se i na Scoreboard to :D Ako u tipa 3 dana dobiješ 3 hiljade poena, nije mala stvar.
Iskreno, poslije nastupa u polufinalu, očekujem da gledanost bude i veća nego za Hurricane, kad se sjećam da sestra nakon pola sata od nastupa govori 200 HILJADA PREGLEDA VEĆ :D

Scorewiz.eu/poll mi je nekako najrealniji jer tu ima rezultata bez glasanja za svoju zemlju, a i tamo lepo stojimo.

Back